Ana SayfaDizilerHekimoğlu 40. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ateş Riskli Ameliyatı Yapabilecek Mi?

İlgili Postlar

Hekimoğlu 40. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ateş Riskli Ameliyatı Yapabilecek Mi?

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Hekimoğlu, 39. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ateş, trafik kazası sonucu hastaneye gelen Aslı’nın ağrı hissetmediğini anlıyor. İpek’in, randevusunu Ateş sabote ediyor. Emre ile Zeynep, birlikte olmaya karar veriyor. Hekimoğlu 40. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ateş, riskli ameliyatı yapabilecek mi?

Salı Dizileri 2020

Ateş Riskli Ameliyatı Yapabilecek Mi?

Hekimoğlu 40. bölüm 1. fragmanında; Yetenekli genç bir müzisyen hastalığından dolayı parmaklarını kullanamayacak duruma geliyor. Zaman geçtikçe nöbetleri artınca hastaneye getiriliyor. Ateş ve ekibi vakayı araştırırken zaman gittikçe daralıyor. Sonunda Ateş, hastanın beyninin yarısını almak istediğini söylüyor. Bunu duyan İpek ise oldukça tedirgin oluyor.

İşte Hekimoğlu 40. bölüm 1. fragmanı…

HEKİMOĞLU 39. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Aslı, ağrı hissetmiyor. Annesi onun paten kayarken feci şekilde düştüğünü öğrenip hastaneye yetiştirmek için yola çıkıyor. Ancak, anne kız yolca feci bir şekilde kaza geçiriyor. Memoli, kızı muayene ederken onun acı hissetmediğini, çok nadir görülen bir hastalığı olduğunu anlıyor.

Kimse buna inanmasa da Ateş, tanısında haklı çıkıyor. Ateş, İpek’in yeni tanıştığı biriyle randevusu olduğunu anlıyor. Onu gittikleri yerde bulup, utandırıyor. İpek, ertesi gün adamla evde tekrar randevulaşıyor. Ateş, eve gelip İpek’i rahatsız ediyor. Adam, İpek’i bırakıp gidiyor.

Ateş ve ekibi, Aslı’nın beyninde ufak bir operasyon yapıyor. Kız, operasyondan kalkıp kaçmaya başlıyor. Birden ayaklarını hissetmeyip merdiven boşluğundan aşağı düşüyor. Aslı’nın vücudunda bir çok kırık oluşuyor. Durumu iyice ciddileşiyor. Aslı, hayal görmeye başlayınca Ateş, onu ameliyata alıyor ve kızın midesinden sekiz metre Tenya çıkarıyor.

Kızın annesi ameliyattan çıkıyor ve Ateş, ikisini ayın odaya koyduruyor. Ateş, Orhan ile hastaneye yeni gelen hemşire Sevda arasında bir aşk olduğunu zannediyor. Hatta Memoli’yle bu konuda iddiaya giriyor. Sevda, Memoli’nin sevgilisi çıkıyor ve Ateş, bir yıl boyunca ekibine Tantuni ısmarlamak durumunda kalıyor.

Emre ile Zeynep, aralarında konuşup birlikte olmayı denemeye karar veriyor. İpek ise, tanıştığı adamın, Ateş yüzünden gitmesinden sonra çok üzülüyor ve içine kapanıyor.

Hekimoğlu 39. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Ateş İpek’in Randevusuna Baskın Yapıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler