Ana SayfaDizilerBaraj 30. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Tülay Mert'in Torunu Olmadığını Öğreniyor!

İlgili Postlar

Baraj 30. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Tülay Mert’in Torunu Olmadığını Öğreniyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Baraj, 29. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Bahar, Nehir’i bulup Mert’i alıp eve getiriyor. Nazım, Nehir’in nezarette olduğunu öğrenince gidip onu çıkarıyor. Nazım, Bahar’ın Nehir’e uyuşturucu verdiğini öğreniyor. Mert’i, götürüp Nehir’e veriyor. Tülay, Mert’in torunu olmadığını onun Nazım’ın oğlu olduğunu öğreniyor. Kalbi bu duyduklarına dayanamıyor.

Salı Dizileri 2020

Tülay Mert’in Torunu Olmadığını Öğreniyor!

Baraj 30. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Tarık, Nehir’le Mert’i İbrahim’in evine götürüyor. Bahar, Tarık’ın evinde onları bulamıyor. Dışarıda İbrahim’i görüyor. Onu takip edip polisleri oraya çağırıyor. Mert’i, annesinden zorla alıyor ve Nehir’i tutuklattırıyor. Nehir, nöbetçi mahkemeye çıkmak üzere nezarete atılıyor.

BARAJ 29. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Mert, eve geldikten sonra sürekli annesini istiyor ve hiçbir şey yemiyor. Nazım, Nehir’in nezarette olduğunu öğrendikten sonra Bahar’a bunu yaptığı için çok kızıyor. Hemen, emniyete gidiyor. Bahar, şikayetini geri almak zorunda kalıyor. Nehir, oğluna yakın olmak için evine geliyor.

Ertesi gün Nehir’in, uyuşturucu kullanmadığı anlaşılan rapor çıkıyor. Zerrin, raporu alıp Nazım’a götürüyor. Nazım, Nehir’e uyuşturucuyu Tarık’ın verdiğini düşünüp onu buluyor ve yumruklamaya başlıyor. Tarık, uyuşturucuyu Nehir’e Bahar’ın verdiğini söylüyor.

Nazım, eve gelip Bahar’a Nehir’e uyuşturucu verip vermediğini soruyor. O da, verdiğini itiraf ediyor. Hemen, Mert’i alıp Nehir’e götürüyor ve onun bundan sonra annesinde kalacağını söylüyor. Nehir’le Nazım, birlikte Mert’e kitap almaya gidiyor. Nehir’in dava açsa Mert’i alacağını bilen Bahar, artık onlarla uğraşmak istemiyor ve pes ediyor.

Bahar, hamile olduğunu anlıyor ve annesine bu durumu kimseye anlatmamasını, Nazım’ın kendisine dönecekse bebek yüzünden dönmesini istemediğini, kendisini sevdiği için dönmesini istiyor. Ama Tülay, Nehir’le Nazım’ı birlikte görünce Bahar’ın, hamile olduğunu söylüyor.

Nazım, Bahar’ın hamile olduğunu duyunca onun yanına koşuyor. Tülay, Nehir’e Mert’i ona asla vermeyeceğini söylüyor. Nehir, ona Mert’in onun torunu olmadığını, Nazım’ın oğlu olduğunu söylüyor. Tülay, duydukları karşısında fenalaşıp yere yığılıyor. Zerrin, Tülay’ın nabzının olmadığını fark ediyor. Tülay, hayatını mı kaybediyor?

Baraj 29. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nazım Bahar’ın Abisinden Bir Farkı Olmadığını…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler