Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 25. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Han İnci İle Yüzleşiyor!

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 25. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Han İnci İle Yüzleşiyor!

TRT 1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı 24. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Han, zabıtalar gelmeden çöpleri terasa taşıyor. Naci ile Safiye, dışarı çıkıyor. Esad, Gülben’i çay içmeye davet ediyor. İnci, Han’ı geceleri takip etmeye başlıyor. Bunu öğrenen Han, İnci ile yüzleşiyor.

Salı Dizileri 2020

Han İnci İle Yüzleşiyor!

Masumlar Apartmanı 25. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Zabıtalara Han, çöp dairenin kapısını açıyor. Dairenin boş olduğunu gören Gülben ile Safiye şok oluyor. Esra ise, ne olduğunu anlayamıyor. Safiye, zabıtalar gittikten sonra Han’ın eşyalarını attığını düşünüp sinir krizleri geçiriyor.

MASUMLAR APARTMANI 24. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Han, İnci’yi terasa çıkarıp çöpleri atmadığını gösteriyor. Gülben, yine altına kaçırıyor ve çarşafı nereye koyacağını bilemiyor. Safiye, terasa koymak istiyor. Oraya gittiğinde Safiye, çöplerin atılmadığını görüyor ve Gülben’le gece aşağı daireye tekrar götürmek için işe koyuluyorlar.

Neriman, arkadaşlarıyla dışarı çıkamadığı için onları terasa davet ediyor. Arkadaşları, Gülben’le Safiye’yi görünce ne olduğunu anlayamıyor. Ege, Neriman daha fazla utanmasın diye arkadaşlarını dışarı çıkarıyor ve o gördükleri kişilerin kapıcının eşiyle kardeşi olduğunu söylüyor.

Naci, Neriman’ın kapının önünde ağladığını görünce durumu anlıyor ve Safye ile Gülben’e çöpleri taşımak için yardım ediyor. Ertesi gün Naci, Safiye’yi Galata Köprüsünü gören bir yere götürüyor. Orada ona bir toka hediye ediyor ve eskisini çöpe atıyor.

Gülben, annesinin gelinliğiyle evde hayaller kurarken kapı çalıyor. Esra ile konuşan Esad, yaptığı şeyi öğrendiğini ve Gülben’i çok üzdüğünü, onun o evden gitmesini istiyor. Esad, Gülben’e Esra ile konuştuğunu ve bir daha onu üzmeyeceğini söylüyor. Onu, dışarı çaya davet ediyor. Gülben, bu teklif üzerine sevinçten havalara uçuyor.

Han, geceleri çöp toplamaya gitmeye devam ediyor. İnci, onu takip edip Han’ın ne yaptığını gözleriyle görüyor. Han, İnci’nin kendisini takip ettiğini anlıyor. Yine dışarı çıktığında çöp arabasının üzerine kırmızı balon bağlıyor.

İnci’ye, kendisinin bu olduğunu söylüyor. Büyük bir şok yaşayan İnci, Han’a ne diyeceğini bilemiyor.

Masumlar Apartmanı 24. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Naci Safiye’yi Boğaza Götürüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler