Ana SayfaDizilerMaraşlı 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Maraşlı Mahur'u Kaybetmenin Acısını Yaşıyor!

İlgili Postlar

Maraşlı 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Maraşlı Mahur’u Kaybetmenin Acısını Yaşıyor!

Atv’nin yeni gözde dizisi Maraşlı, 9. yeni bölümüyle 8 mart pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Maraşlı, Savaş’ı güneşin alnında bırakıp öldürmek isterken, istihbarat onu gelip alır ve onun amacı dışına çıktığı için uyarır. Mahur, Maraşlı’nın evindeki kayıt cihazını dinlemesiyle işler karışır. Babasının katil olduğunu öğrenen Mahur, evi terk eder. Mahur’u, hava alında bulan Maraş’lı ona aşık olduğunu söyler. Maraşlı 9. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Maraşlı, Mahur’u kaybetmenin acısını yaşıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Maraşlı Mahur’u Kaybetmenin Acısını Yaşıyor!

Maraşlı 9. bölüm 1. fragmanında; Maraşlı, Mahur’un kalkan uçağının arkasından baka kalıyor. Kendisine, aşık olmanın neyine olduğunu sorup hayıflanıyor. Mahur’un gitmesiyle Maraşlı, dünyanın en güzel bakan gözlerini kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor.

İşte Maraşlı 9. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1366838495256403976

MARAŞLI 8. BÖLÜM ÖZETİ!

Maraşlı, Savaş’ı güneşin alnında bırakıp ondan kızına yaptıklarının hesabını sorar. Onu ölüme terk ettiği sırada, istihbarat onu alıp götürür. Maraşlı’ya, asıl görevinin kızının intikamını almak olmadığını, iki yıldır sürdürdükleri işi berbat edeceğini söyleyip onu uyarırlar.

Mahur, Maraşlı’nın katil olmasından çok korkar ve hastaneye kızını göreceğini bildiği için bekler. Maraşlı, hastaneye gelir. Mahur, Zeliş’i o gece yalnız bırakmak istemez ve onunla evine gider. Maraşlı’yı ararken, Maraşlı’nın arkadaşlarıyla buluştuğu yere gidip oranın virane olduğunu görür.

Zeliş’in, kabus görmesiyle Mahur, Maraşlı’nın kayıt cihazını dinler ve babasının Ömer’i öldürdüğünü öğrenir. Öfkeyle eve gidip, babasının kasasından o videoyu alıp tüm ev halkının önünde açar.

Annesinin, babasının Ömer’den kendisini ayırmak için onun arabasına uyuşturucu koyup hapse attırdığını ve çıktıktan sonra da onu öldürdüğünü anlattığı videoyu herkes izler. Nevzat, birden kendisine odasına kapatır ve aslında babasını korumak için Ömer’i öldürdüğü anları tekrar yaşar.

Mahur, evi terk edip arkadaşına gider. Maraşlı, Mahur’la konuşmak için arkadaşının yanına gider. Onunla görüşemez. Mahur’un, yurt dışına gittiğini öğrenir. Savaş, Maraşlı’nın peşine düşer ve onu yolda yakalar. Kendisini yaktığı gibi onu yakmak ister ve arabasını ateşe verir.

O sırada, bir kaç araba gelip, Savaş’ı alır ve yanan Maraşlı’nın arabasını söndürür. Maraşlı, doğruca Mahur’u bulmak için hava limanına gider. Orada, onu bulup gitmemesini, ona aşık olduğunu söyleyip onu öper. Ama Mahur, Maraşlı’yı arkasında bırakıp gider.

Maraşlı 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Maraşlı İşi Gereği Mi Mahur’la Yakınlaşıyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler