Ana SayfaDizilerRamo 36. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ramo Patronların Kim Olduğunu Öğreniyor!

İlgili Postlar

Ramo 36. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ramo Patronların Kim Olduğunu Öğreniyor!

Show Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Ramo, 35. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ramo, Yıldırım’ın ölmediğini zannediyor. Ancak, karşısına onun ikiz kardeşi olduğunu söyleyen Kaptan, çıkıyor. Kaptan, Ramo’yu testten geçiriyor. Testi geçen Ramo, baş köşeye oturtuluyor. Ramo, patronların kim olduğunu öğreniyor.

Cuma Dizileri 2020

Ramo Patronların Kim Olduğunu Öğreniyor!

Ramo 36. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ramo, karşısında Yıldırım’ı görünce onun ölmediğini düşünmeye başlıyor. Ancak, o kendisini Yıldırım’ın ikiz kardeşi olduğunu ve adının da Kaptan olduğunu söylüyor. Kaptan, Ramo’yu alıp testten geçiriyor. Onun sabrı zorlandığı zaman ne yapacağını öğrenmek istiyor.

RAMO 35. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ramo’nun önünde, tüm adamlarına aynı soruyu sorup öldürüyor. Sıra Ramo’ya geliyor. Ona da, onu öldürmemesi için bir sebep söylemesini istiyor. Ramo ona, kendisinin İstanbul’un sahibi olduğunu söylüyor. Onun, kendisini öldürmek isteseydi ilk gördüğü zaman öldüreceğini, yolda gelirken onun sabrını zorlamaya çalıştığını anladığını söylüyor.

Kaptan, Ramo için tam da isteği adam olduğunu söylüyor. Yıldırım’ın, ölümünden sonra Kaptan bir toplantı düzenliyor. Orada, herkese Ramo’yu tanıtıyor. Ramo, bu işin içinde bir şey olduğunu anlayıp sakin davranıyor. Kaptan, Ramo’yla azeri müşterisiyle tanıştırıyor ve onun sevkıyatını yapmasını istiyor.

Ramo, sevkıyatı üstleniyor. Mashar, Şerif’in gerçek hayatını öğrenip onu okulda buluyor ve kaydettiği ses kaydıyla onu tehdit ediyor. Ramo, Mashar’ın yaptığı şeyden sonra onu masadan kovuyor. Mashar ile Şerif, birlikte hareket edip Ramo’yu karşılarına alıyor. Doğu, fırsat bulup Ramo’ya, babasının ölmeden önce kendisine söylediği şeyi anlatamıyor.

Ramo, Kaptan’ın isteği sevkıyatın üç tanesini patlattığını biliyor. Bunu onun yüzüne söylüyor. Son sevkıyatta Ramo, Şerif’i yakalayıp Kaptan’ın önüne atıyor. Hepsi birden gülüp Ramo’yı kandırdıkları için dalga geçiyor. Ramo, böylesine gülünç duruma düşmek istiyordu zaten.

Böylelikle Ramo, üç patronun kimler olduğunu öğreniyor. Onun için bundan sonraki adımları daha kolay olacaktır. Hasan, Çiçek’in kendi kızı olduğunu duyduktan sonra kendisine gelemiyor. Afet, onun bir halleri olduğunu anlıyor ve onu takip ediyor. Sibel, Hasan ile Dilber’i görüştürüyor. O sırada Afet  gelip, onları yakalıyor.

Ramo 35. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ramo Mashar’ı Masadan Kovuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler