Ana SayfaDizilerSon Yaz 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Selim Tuzağa Düşüyor!

İlgili Postlar

Son Yaz 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Selim Tuzağa Düşüyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Son Yaz, 10. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Akgün, Selim’e kurulan tuzakları ortaya çıkarmak için tehlikeli bir yola giriyor. Yağmur, Akgün’ün kendisinden uzaklaşmak için neler yaptığını anlıyor. Fatih’in yaptığı oyunu Canan, ortaya çıkarıyor. Selim, tuzağa düşüyor.

Cuma Dizileri 2020

Selim Tuzağa Düşüyor!

Son Yaz, 11. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Selim, Akgün’ün kendisini korumak için canını vermek için kendisini siper ettiğini görünce, onun hakkında ne düşüneceğini bilemiyor. Yinede, kızına ondan uzak durmasını istiyor. Yağmur, Akgün’ü ziyarete gidiyor. Ama, görüşme istediğin gibi olmuyor.

SON YAZ 10. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Halil, adamlarını Akgün’e gönderiyor ve onunla görüşüp ona o bölgenin sorumlusunun onun olamasını istediğini söylüyor. Daha sonra Halil’i arayıp Akgün’ün yemi yuttuğunu söylüyor. Selim, Canan’a sürpriz yapıp ona çiçeklerle geliyor. Ancak, onun telefonda görüşmesini duyuyor ve onun kendisiyle olamayacağını düşündüğünü anlıyor.

Yağmur, Akgün’ün birilerine elini öptürdüğünü görüp hayal kırıklığına uğruyor. Ondan, ne yaptığının hesabını soruyor. Akgün, Soner’le iki aylığına onunla bir anlaşma yapıyor. Canan, Fatih’in dövüldüğü videoyu araştırmaya karar veriyor. Fatih ise, tutuşmaya başlıyor.

Yağmur, Akgün’ün annesinin ona bıraktığı mektubu okuyor. Akgün, babasıyla konuşuyor. Selim, onun Akgün’le olan konuşmalarını dinliyor. Akgün’ün, kötü işlere bulaştığını öğrenen babası onun, bu işi yapmak için zorlandığına inanıyor.

Ama Selim, buna inanmıyor. Canan, Fatih’in yaralanma olayında onu savunma avukatı oluyor. Canan, işin üstüne gidiyor ve verilen tazminatı Fatih kabul etse de o etmiyor. Fatih’in, Selim’e düzenlediği oyun ortaya çıkıyor.

Akgün’ü götürdükleri yerde ondan, savcıyı öldürmesi istenirken neden onu, koruduğu sorgulanıyor. Selim’i korumaya çalışan Akgün, ona kimsenin tuzak kurmasını ve öldürmesine izin vermeyeceğini söyleyip, onun ölümünün kendi elinden olacağını söylüyor.

Yağmur, Akgün’ü takip edip onu, o mekanda silah sıkarken görüyor. Akgün, onu yolda bırakıp evine gönderiyor. Yağmur, Akgün’ün yanına gidiyor ve onun kendisinden nefret ettirmek için yaptığı şeyleri bildiğini söylüyor. Onun konuşmalarını dinleyen Yağmur, Akgün’den kendisine her şeyi anlatmadan gitmeyeceğini söylüyor.

Canan, Selim’in yanına gidip Fatih’in dövülme görüntülerini alıp onun eline veriyor. Selim, bir silahlı saldırı olduğunu duyup hemen gidiyor. Selim’e pusu kuran adamlar, onu öldürüp suçu Akgün’e atmayı planlıyorlar. Akgün, Yağmur’a babasının ölüm emrinin verildiği ve buna engel olmak için onlarla olduğunu söylüyor. O sırada polislerle birlikte Selim geliyor.

Son Yaz 10. Bölüm 2. Ön İzleme Yayında! Yağmur Akgün’e Sürpriz Yapıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler