Ana SayfaDizilerSeni Çok Bekledim 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kadir Umut'u Kaybediyor!

İlgili Postlar

Seni Çok Bekledim 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kadir Umut’u Kaybediyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Seni Çok Bekledim, 7. yeni bölümüyle 12 mart cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Ayliz, Erol’a kan vererek onun hayatını kurtarır. Erol, abisine Selo’yu oraya çağırıp kendisini öldürmesini istediğini söyler. Meryem, Selo’ya yardım etmek için uğraşır. Kadir, Selo’yu polisler bulmadan yetişmek ister. Ama yetişemez. Seni Çok Bekledim 7. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Kadir, Umut’u kaybediyor.

Cuma Dizileri 2020

Kadir Umut’u Kaybediyor!

Seni Çok Bekledim 7. bölüm 1. fragmanında; Selo, tutuklanıyor. Umut, Kadir’den kendisini bırakmamasını istiyor. Ama Kadir, onu kaybediyor. Selo’nun tutuklanmasıyla Erol, kendisini barlara atıyor. Meryem, orada onun karşısına çıkıyor. Erol, Meryem’i görünce onu Zahide zannedip şok oluyor. Cemal, Ayliz’in kendi kızı olduğunu anlıyor.

İşte Seni Çok Bekledim 7. bölüm 1. fragmanı….

SENİ ÇOK BEKLEDİM 6. BÖLÜM ÖZETİ!

Ayliz, bir ikiz kardeşi olduğunu öğrendikten sonra annesiyle yüzleşir. Annesi, ikiz kardeşinin öldüğünü söyler. Ayliz, onun sözlerine inanamaz. Cemal, Erol’u yaralı bir şekilde bulup hastaneye kaldırır. Bunu duyan Kadir ile Ayliz’de, hastaneye koşur.

Ameliyata alınan Erol’a, kan lazım olur. Nadir bulunan kan Ayliz’in kanıyla tutar. Ayliz, Erol’a kanını verip onun hayatını kurtarır. Bu arada Selo, oradan kaçar ve ne yapacağını nereye gideceğini bilemez. En sonunda Kadir’i arayıp, polise teslim olacağını ancak, son bir kez oğlunu görmek istediğini söyler.

Ayliz, Selo’nun oğlunu alıp dışarı çıkarır. Kadir’le birlikte Selo’ya götürüp oğlunu gösterir. Selo, oğluna bir süre ceza alacağını anlatır. Oğlu ondan ayrılmak istemeyince, onu alıp kaçar. Kadir, Selo’nun arkasından iki kişinin onu takip ettiğini görür ve bu olayda Cemal’in parmağı olduğunu anlar.

İsmet’in kızı, Cemal’e gönderdiği videoyla onu tehdit etmeye devam eder. Cemal, bu videoyu kendisine gönderenin kim olacağını düşünmeye başlayıp, Songül’e kayın pederinin öldüğü gün, ondan başka mutfağa kimlerin girdiğini sorar. Songül, işten ayrılmak ister. Ama kabul edilmez.

Cemal, İsmet’ten Selo’nun yerini öğrenmesini ister. Erol kendisine geldiğinde abisine, Selo’yu cam eve kendisinin çağırdığını ve ölmek istediğini söyler. Kadir, yinede Selo’nun bunu yapmasını kabul etmez. Selo ile oğlu, sokaklarda kalır. Yardımlarına Meryem, yetişir ve onları evine götürür.

Abisinin tehdit edildiğini ve suçu kabul etmek zorunda olduğunu anlayan Meryem, Selo’nun ortadan kaybolmasına yardım etmek ister. Ancak, Umut’un ateşlenmesi işleri karıştırır. Selo, oğlunu doktora götürmek için annesinden yardım ister. Kadir, Selo’nun yanına gitmek için yola koyulur. Ancak ondan önce polisler Selo’yu yakalar.

 Seni Çok Bekledim 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Selo Oğluyla Kaçarken Polislere…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler