Ana SayfaDizilerBaraj 31. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Bahar Hamilelik Yalanına Devam Edecek Mi?

İlgili Postlar

Baraj 31. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Bahar Hamilelik Yalanına Devam Edecek Mi?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Baraj, 30. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Tülay hanım, hayatını kaybediyor. Annesinin ölümünden sonra Bahar, Nehir’i evden kovuyor. Eğer giderse, Mert’in velayetini vereceğini söylüyor. Nazım, Nehir’in Tarık’ın evinde kalmasına izin vermiyor ve onları alıp eve getiriyor. Bahar, hamileliğinin bittiğini öğreniyor. Nehir’in hamile olduğunu duyduktan sonra Bahar, hamilelik yalanına devam edecek mi?

Salı Dizileri 2020

Bahar Hamilelik Yalanına Devam Edecek Mi?

Baraj, 30. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Tülay hanımın, cenaze töreninden sonra eve esrarengiz bir kız geliyor. Bahar’a, kim olduğunu daha sonra konuşmak istediğini söyleyip evden ayrılıyor. Annesinin ölümünden sonra Bahar, Nehir’i evde görmek istemiyor ve onlardan hemen evden gitmelerini istiyor.

BARAJ 30. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Bahar, Nehir’e eğer evden giderse ona Mert’in velayetini vereceğini söylüyor. Nehir, Mert’in velayetini duyunca hemen Bahar’ın teklifini kabul ediyor. Nereye gideceğini bilemeyen Nehir’le kapıda Tarık karşılaşıyor ve onları alıp evine götürüyor. Nazım, Nehir’i ve oğlunu Bahar’ın kovduğunu öğreniyor. Bahar’a, bunu yaptığı için çok kızıyor.

Nazım, bir adam tutup Nehir’le Tarık’ın fotoğraflarını çektiriyor. Nehir, Nazım’ın adamını tanıyıp ona Tarık’la samimi bir şekilde poz veriyor. Nazım, eline geçen fotoğrafları görünce kıskançlıktan deliye dönüyor.

Nazım, Nehir ile oğlunu eve getiriyor. Bahar, onların eve geldiğini görünce dışarı çıkıp gidiyor. Nazım, peşinden gidiyor. Bahar’ın karnı ağrıyor ve Nazım onu, hastaneye götürüyor. Doktor ona, dış gebelik olduğunu söylüyor. Bahar, doktorun vereceği ilacı içmek istemiyor.

Dışarı çıktıktan sonra Nazım’a, bir sorun olmadığını söylüyor. Ertesi gün Nehir, Bahar’ın duyacağı şekilde Zerrin’le konuşuyor. Nazım’la iş yemeğine çıkacağı halde, onunla özel görüşecekmiş gibi yapıyor. Bahar, oraya girip Nazım’a kendisini nasıl aldattığını soruyor. Onların iş yemeğinde olduğunu öğrenince, Nehir’in oyununa geldiğini anlıyor.

Zahra, karşısında Halil’i görünce düşüp bayılıyor. İbrahim’de, bayılmaktan beter oluyor. Daha sonra onun Halil değil, Halil’in ikiz kardeşi, Halit olduğunu anlıyorlar. Halit, bir an olsun Zahra’nın kapısının önünden ayrılmıyor. Zahra, Tarık ve İbrahim, Meryem’in cesedine makyaj yapıp arabaya bindiriyorlar.

Ama yolda, polis çevirmesine yakalanıyorlar. İbrahim, Meryem’in şeker hastası olduğunu söylemesiyle polis, onlara hastaneye kadar eşlik ediyor.

Baraj 30. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nehir’in Hamileliği Ortalığı Karıştırıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler