Ana SayfaDizilerHekimoğlu 41. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İpek Ateş'e Çok Güvendiğini Dile Getiriyor!

İlgili Postlar

Hekimoğlu 41. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İpek Ateş’e Çok Güvendiğini Dile Getiriyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Hekimoğlu, 40. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Hastaneye gelen ünlü piyanist Efe’nin, vakasını Ateş ve ekibi alıyor. Ateş, Efe’nin beyninin yarısını alıyor. Bu arada Ateş’in, çok hasta olduğu ve çok az ömrü kaldığı ortaya çıkıyor. Ateş’in ekibi, araştırmaya başlıyor. Araştırma sonucunda Ateş’in kanser olmadığını anlıyorlar. Böylece, Ateş’in başka bir amacı olduğu anlaşılıyor. Hekimoğlu 41. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. İpek, Ateş’e çok güvendiğini dile getiriyor.

Salı Dizileri 2020

İpek Ateş’e Çok Güvendiğini Dile Getiriyor!

Hekimoğlu 41. bölüm 1. fragmanında; Hastaneye, hamile bir hasta geliyor. Vakayla ilgilenen İpek, anneyi tedaviye ikna etmek için ona, eğer onun yerinde olsaydı kendisini Ateş gibi birine, emanet edebileceğini söylüyor. Ateş’e, onun anlayacağı dilden ona gönderme yapıyor.

Hekimoğlu 41. bölüm 1. fragmanı….

HEKİMOĞLU 40. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ünlü bir piyanist, kiriz geçirip hastaneye kaldırılıyor. Ateş ve ekibi, Efe’nin rahatsızlığının nedenini araştırmaya başlıyor. Zeynep, Ateş’in masasının üzerinde bir uçak bileti buluyor. Hemen, araştırmaya başlıyor ve Emre’yle birlikte Ateş’in evine araştırmaya gidiyorlar. Oradaki telefona gelen mesajlardan, Ateş’in kanser olduğu ve Ankara’ya onun için gittiğini anlıyorlar.

Zeynep, durumu gidip İpek’e anlatıyor. İpek, o hastanenin uzun zamandır Ateş’in peşinde olduğunu ve onu yanlarında çalışmak için ikna etme çabalarında olduğunu zannedip doktoru arıyor. Ondan, Ateş’in beyin kanseri olduğunu öğrenince şok oluyor. Bunu öğrenen Ateş’in ekibi, Ateş’ten kan alıp incelemek için yapmadıkları şey kalmıyor.

Zeynep, Ateş’ten kan alabilmek için onunla öpüşüyor bile.. Ateş, Efe’nin müzik eşliğinde emarını çekiyor ve onun beynindeki hareketi görüyor. Efe’nin, hayatına sağlıklı devam etmesi için beyninin yarısının alınması gerektiğini anlıyor. İpek’le, bu durumu paylaşıyor. Efe’nin, beyninin yarısı alınıyor ve sağlığına kavuşuyor.

Ateş’in ekibi, onun hastalığını çözmek için hummalı bir çalışma içine giriyor. En sonunda onun kanser olmadığını anlayıp, ona müjde vermek için gecenin bir yarısı kapısını çalıyorlar. Ateş’in, kendi ağrılarına çözüm bulmak için bulduğu bu yalanı boşa çıkıyor. Onları hastaya gidip müjde vermelerini istiyor.

Hekimoğlu 40. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ateş’in Çok Hasta Olduğu Ortaya Çıkıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler