Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 26. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? İnci Safiye'ye Baş Kaldırıyor!

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 26. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? İnci Safiye’ye Baş Kaldırıyor!

TRT 1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, 25. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Han, İnci’ye çöplerde yapamadığı resimleri ve oyuncakları aradığını anlatıyor. İnci, önce ondan kaçıyor. Ancak, sonra geri dönüp onun tedavi olması şartıyla ondan boşanmayacağını söylüyor. Bunu duyan Safiye, İnci’ye tokat atıyor. İnci, Safiye’ye baş kaldırıyor.

Salı Dizileri 2020

İnci Safiye’ye Baş Kaldırıyor!

Masumlar Apartmanı 26. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Han İnci’ye, çocukluğunda annesinin yaptığı resimleri, oynadığı oyuncakları çöpe attığını ve kendisinin çocukluğundan beri onları çöpte aradığını ona anlatıyor. İnci, Han’dan korkup kaçıyor. O gece gidip Esra’da kalıyor. Safiye, İnci’nin eve gelmediğini görüyor.

MASUMLAR APARTMANI 25. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Safiye’nin doğum günü için Naci, ona güzel bir hediye alıyor. Sonra, Neriman’ı ağlattığını gördüğü için onunla aşağıda konuşuyor. Aynı annesi gibi konuştuğunu gören Naci, bunu Safiye’nin yüzüne vurup ona, bunu yapmamasını güzel bir dille anlatıyor. Safiye, Naci’ye kendi kızıyla ilgilenmesini söyleyip ona, ağır konuşuyor.

Naci, ona arkasını dönüp gidiyor. Gülben, Esad ile randevulaşıyor. Ablasının dışarı çıkmayacağını öğrenince gerçekleri anlatıyor. Esad ile Gülben, buluşuyor. Gülben’in, temiz kalpli olduğun bilen Esad, ona sadece onunla arkadaş olup gezmek istediğini, yani sosyalleşmek istediğini söylüyor.

Esad’ın, teklifini önce onun kendisine acıdığını düşünse de sonra, kabul edip ayrılıyorlar. Hikmet, Safiye’ye çok güzel bir doğum günü partisi hazırlıyor. Safiye, terasta kendisini bekleyen sürprizle çok mutlu oluyor. Hediyeleri alıp, yine annesinin hayalini görüp çıngar çıkarmak istese de, Naci’nin sayesinde susmayı başarıyor.

Safiye, İnci ile Han’ın konuşmalarını duyuyor. İnci’nin, Han’ı ve kendilerini doktora götüreceğini anlıyor ve çıldırıyor. Ege’nin arkadaşları onun evine gelmek istiyor. Ama babasının sarhoş olduğunu görünce Ege, ona ölmesini istediğini söylüyor. Ege, sabah babasının öldüğünü anlıyor.

Ablasına gidip babasının öldüğünü söylüyor. O sırada Safiye’den tokat yiyen İnci, ayakkabılarını giyip salonun ortasına giriyor ve onun karşısında çığlık atıp, ağlamaya başlıyor. Bu arada Safiye, hala konuşmaya devam ediyor. İnci’nin, çığlıklarıyla kendisine geliyor.

Masumlar Apartmanı 25. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İnci’nin Sabrı Taşıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler