Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 25. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İnci'nin Sabrı Taşıyor!

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 25. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İnci’nin Sabrı Taşıyor!

TRT 1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı 25. yeni bölümüyle 9 mart salı günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Han, zabıtalar gelmeden çöpleri terasa taşır. Naci ile Safiye, dışarı çıkar. Esad, Gülben’i çay içmeye davet eder. İnci, Han’ı geceleri takip etmeye başlar. Bunu öğrenen Han, İnci ile yüzleşir. Masumlar Apartmanı 25. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. İnci’nin, sabrı taşıyor.

Salı Dizileri 2020

İnci’nin Sabrı Taşıyor!

Masumlar Apartmanı 25. bölüm 1. fragmanında; İnci, Han’ın ve kız kardeşlerinin de doktora gidip tedavi olması şartıyla tekrar eve dönüyor. Bunu öğrenen Safiye, evi birbirine katıyor. Onun hakaretlerine dayanamayan İnci, çığlık atmaya başlıyor. Safiye, ona tokat atıyor. Han, Esra’yı kafaya takıyor. Esat ile Gülben, çay içmek için buluşuyor. Naci, Safiye’nin ağır sözlerine dayanamayıp bırakıp gidiyor. İnci, evi mi terk edecek?

İşte Masumlar Apartmanı 25. bölüm 1. fragmanı….

MASUMLAR APARTMANI 24. BÖLÜM ÖZETİ!

Zabıtalara Han, çöp dairenin kapısını açar. Dairenin boş olduğunu gören Gülben ile Safiye şok olur. Esra ise, ne olduğunu anlayamaz. Safiye, zabıtalar gittikten sonra Han’ın eşyalarını attığını düşünüp sinir krizleri geçirir.

Han, İnci’yi terasa çıkarıp çöpleri atmadığını gösterir. Gülben, yine altına kaçırır ve çarşafı nereye koyacağını bilemez. Safiye, terasa koymak ister. Oraya gittiğinde Safiye, çöplerin atılmadığını görür ve Gülben’le gece aşağı daireye tekrar götürmek için işe koyulurlar.

Neriman, arkadaşlarıyla dışarı çıkamadığı için onları terasa davet eder. Arkadaşları, Gülben’le Safiye’yi görünce ne olduğunu anlayamaz. Ege, Neriman daha fazla utanmasın diye arkadaşlarını dışarı çıkarır ve o gördükleri kişilerin kapıcının eşiyle kardeşi olduğunu söyler.

Naci, Neriman’ın kapının önünde ağladığını görünce durumu anlar ve Safye ile Gülben’e çöpleri taşımak için yardım eder. Ertesi gün Naci, Safiye’yi Galata Köprüsünü gören bir yere götürür. Orada ona bir toka hediye eder ve eskisini çöpe atar.

Gülben, annesinin gelinliğiyle evde hayaller kurarken kapı çalar. Esra ile konuşan Esad, yaptığı şeyi öğrendiğini ve Gülben’i çok üzdüğünü, onun o evden gitmesini ister. Esad, Gülben’e Esra ile konuştuğunu ve bir daha onu üzmeyeceğini söyler. Onu, dışarı çaya davet eder. Gülben, bu teklif üzerine sevinçten havalara uçar.

Han, geceleri çöp toplamaya gitmeye devam eder. İnci, onu takip edip Han’ın ne yaptığını gözleriyle görür. Han, İnci’nin kendisini takip ettiğini anlar. Yine dışarı çıktığında çöp arabasının üzerine kırmızı balon bağlar.

İnci’ye, kendisinin bu olduğunu söyler. Büyük bir şok yaşayan İnci, Han’a ne diyeceğini bilemez.

Masumlar Apartmanı 25. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Han İnci İle Yüzleşiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler