Ana SayfaDizilerÇukur 4. Sezon 27. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Amcası Yamaç'ı Kendi Evine...

İlgili Postlar

Çukur 4. Sezon 27. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Amcası Yamaç’ı Kendi Evine Almıyor!

Show Tv’nin fenomen dizisi Çukur, 4. sezon 27. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Efsun, Yamaç’ı yıllar sonra karşısında görünce onu kabul etmez. Yaşadıklarından onu sorumlu tutar. Yamaç, amcasının uyuşturucu sattığını öğrenir. Bu duruma Vartolu, karşı çıkmaz. Aksine, mahallenin düzene girdiğini savunur. Çukur 4. sezon 27. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Amcası Yamaç’ı, kendi evine almıyor.

 

Pazartesi Dizileri 2020

Amcası Yamaç’ı Kendi Evine Almıyor!

Çukur 4. sezon 27. bölüm 1. fragmanında; Amca Cumali, kapıdaki görevlilere Yamaç’ı içeri almamalarını istiyor. Yamaç, kendi evine giremediğini öğrenince, arabayla kapıyı kırıp içeri giriyor. Annesine, Çukur için babasının öldüğünü, onun neden amcasının bunları yapmasına izin verdiğini soruyor. Yamaç, Efsun’u kaçarken buluyor.

İşte Çukur 4. sezon 27. bölüm 1. fragmanı….

ÇUKUR 4. SEZON 26. BÖLÜM ÖZETİ!

Yamaç, Efsun’u bulup karşısına çıkar. Efsun, önce Yamaç’ı öper. Sonra, kafasına bir sürahi vurup onu yaralayıp, işine geri döner. Efsun, Yamaç’ın kendisini kurtarmadığı ve bu hayatı yaşamasına neden olduğu için öfkesini biriktirmiştir.

Patronuna, Yamaç’ın geldiğini ve başka bir eve çıkmaları gerektiğini söyler. Yamaç, Efsun’un çalıştığı pavyonu basar. Tüm korumaları etkisiz hale getirdikten sonra Efsun’un karşısına tekrar çıkar. Ondan sadece bir kızları ve adımın Masal olduğunu öğrenir.

Amca Cumali, Kulkan’ın tüm malına el koyup, onu beş parasız bırakır. Erdenetler öldükten sonra İstanbul’daki uyuşturucu ticaretini o yürütmeye başlar. Vartolu, bu durumu bilse de mahallenin huzurlu olduğuna, çocuklarına ve kendilerine bir zarar gelmeyeceğine inanır.

Onun, Kulkan’la iş birliği yapıp Yamaç’ı kaçırıp eziyet ettiğinden haberi olmaz. Metin, Yamaç’ı bulur ve mahallede olanları ona anlatır. Amcasının, kendi yanında olmayıp uyuşturucu satmayanların sefil hayat sürdüğünü, diğerlerinin ise lüks hayata ve bol paraya kavuştuğunu anlatır.

Aliço, evsiz sokaklarda kalır. Emmi, Amca Cumali’yi görünce öfkelenir. Ona, neden mahalleye geldiğini, İdris’in onu mahalleye girmesini yasakladığını hatırlar. Onun, aklının gidip geldiğini anlayan amca Cumali, onu öldürmez. Nedim’e, sıkı sıkı tembih edip eskide yaşananların kimsenin öğrenmemesini ister.

Yamaç, amcasının yanında olmayanların nasıl sefil hayat yaşanıp dışlandığını gözleriyle görür. Amcasının karşısına çıkıp, Çukur’un babasının emaneti olduğunu, oranın babasının emaneti gibi kokmadığını ve orayı eski haline getireceğini söyler.

Vartolu, Yamaç’ın arkasından gidip ona, amcasının uyuşturucu sattığını ama, mahalleye bu işi bulaştırmadığını söyler. Ondan, amcasının elini öpmesini ister. Yamaç, büyük bir küfür edip onun elini öpmeyeceğini söyleyip dönüp gider.

 Çukur 4. Sezon 27. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Vartolu Yamaç’ı İkna Edemiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler