Ana SayfaDizilerÇukur 4. Sezon 28. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yamaç Kızına Kavuşuyor!

İlgili Postlar

Çukur 4. Sezon 28. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yamaç Kızına Kavuşuyor!

Show Tv’nin fenomen dizisi Çukur, 4. sezon 28. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Yamaç, amcasını huzursuz etmek için karşısına oturup saatlerce gözlerini dikip ona bakar. Vartolu, oğlunun sünnet düğünü için Medet’le bir araya gelir. Amcasının sevkıyatını baltalamadan önce Yamaç, Efsun’un tutulduğu eve gider. Yamaç, Efsun’la kızını Nizam’ın elinden kurtarır. Çukur 4. sezon 28. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Yamaç, kızına kavuşuyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Yamaç Kızına Kavuşuyor!

Çukur 4. sezon 28. bölü 1. fragmanında; Yamaç, Masal’a onun babası olduğunu söylüyor. Efsun, hala yaşadıklarının etkisinden kurtulamıyor. Yamaç, onu sakinleştirip bir daha böyle şeylerin yaşanmayacağına ona söz veriyor.

İşte Çukur 4. sezon 28. bölüm 1. fragmanı…

ÇUKUR 4. SEZON 27. BÖLÜM ÖZETİ!

Yamaç, amcasını huzursuz etmek için eline bir sandalye alıp karşısına oturup saatlerce ona bakar. Daha sonra Aliço’nun evinin yerindeki restorana gidip oturur. Tüm müşteriler Yamaç’ı görünce bir bir kaçar. Yamaç, adamla konuşup oranın Aliço’nun yerinin olduğunu isterse ona başka bir yer ayarlayacağını söyler.

Daha sonra Yamaç, elindeki sandalyeyle evine gider. Dışarıdaki korumalar onu içeri almaz. Bunun amcanın emri olduğunu söylerler. Yamaç, arabayla içeri zorla girip annesinin karşısına çıkar. Ona, Çukur’un babasının kendilerine emanet olduğunu, amcasının mahalleyi bu hale getirene kadar onun nerede olduğunu sorar.

Sultan, Cumali’nin hapiste onun ise ortalarda olmadığını söyler. Yamaç, içeri girip eşyalarını alıp Cumali abisinin evine gider. Amca Cumali, uyuşturucu sevkıyatı için İdris’in arkadaşının kapısını çalar. Adam onunla işi olmayacağını söyleyip teklifini ret eder. Yamaç’la Cumali’yi yanına çağırıp durumu onlara anlatır.

Onlara amcalarının yapacağı sevkıyatının gününü ve saatini bildiğini, kendisinin sevkıyatının da başına bir şey gelmeden getirmek için onlardan yardım ister. Yamaç, sadece dört kişiyle amcasının sevkıyatını baltalamak için bir plan yapar. Önce, Ayşe’yle konuşup Murtaza’dan sevkıyatın nereden nereye gittiğini öğrenmesini ister.

O da öğrenip Yamaç’a sevkıyatının güzergahını anlatır. Ama önce, Efsun’un tutulduğu eve gider. Bu arada Vartolu, oğluna sünnet düğünü yapmak için hazırlık yapar. Oğlunun istediği üzerine Medet’in yanına gidip oğlunun kirvesi olmasını ister. Vartolu ile Medet, barışmasalar da birlikte alış veriş yaparlar.

Nizam, Yamaç’ın tekrar gelmesinden korktuğu için güvenlikleri artırır. Yamaç, tüm güvenlikleri aşıp Nizam’ı bulur. Nizam’ın, Efsun’a şiddet yaptığı eline defalarca kez kurşun sıkar. Oradan kızıyla Efsun’u alıp çıkar.

Çukur 4. Sezon 28. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yamaç Efsun’la Kızını Nizam’ın…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler