Ana SayfaDizilerÇukur 4. Sezon 28. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yamaç Efsun'la Kızını Nizam'ın...

İlgili Postlar

Çukur 4. Sezon 28. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yamaç Efsun’la Kızını Nizam’ın Elinden Kurtarıyor!

Show Tv’nin fenomen dizisi Çukur, 4. sezon 27. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Yamaç, amcasını huzursuz etmek için karşısına oturup saatlerce gözlerini dikip ona bakıyor. Vartolu, oğlunun sünnet düğünü için Medet’le bir araya geliyor. Amcasının sevkıyatını baltalamadan önce Yamaç, Efsun’un tutulduğu eve gidiyor. Yamaç, Efsun’la kızını Nizam’ın elinden kurtarıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Yamaç Efsun’la Kızını Nizam’ın Elinden Kurtarıyor!

Çukur 4. sezon 28. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yamaç, amcasını huzursuz etmek için eline bir sandalye alıp karşısına oturup saatlerce ona bakıyor. Daha sonra Aliço’nun evinin yerindeki restorana gidip oturuyor. Tüm müşteriler Yamaç’ı görünce bir bir kaçıyor. Yamaç, adamla konuşup oranın Aliço’nun yerinin olduğunu isterse ona başka bir yer ayarlayacağını söylüyor.

ÇUKUR 4. SEZON 27. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Daha sonra Yamaç, elindeki sandalyeyle evine gidiyor. Dışarıdaki korumalar onu içeri almıyor. Bunun amcanın emri olduğunu söylüyorlar. Yamaç, arabayla içeri zorla girip annesinin karşısına çıkıyor. Ona, Çukur’un babasının kendilerine emanet olduğunu, amcasının mahalleyi bu hale getirene kadar onun nerede olduğunu soruyor.

Sultan, Cumali’nin hapiste onun ise ortalarda olmadığını söylüyor. Yamaç, içeri girip eşyalarını alıp Cumali abisinin evine gidiyor. Amca Cumali, uyuşturucu sevkıyatı için İdris’in arkadaşının kapısını çalıyor. Adam onunla işi olmayacağını söyleyip teklifini ret ediyor. Yamaç’la Cumali’yi yanına çağırıp durumu onlara anlatıyor.

Onlara amcalarının yapacağı sevkıyatının gününü ve saatini bildiğini, kendisinin sevkıyatının da başına bir şey gelmeden getirmek için onlardan yardım istiyor. Yamaç, sadece dört kişiyle amcasının sevkıyatını baltalamak için bir plan yapıyor. Önce, Ayşe’yle konuşup Murtaza’dan sevkıyatın nereden nereye gittiğini öğrenmesini istiyor.

O da öğrenip Yamaç’a sevkıyatının güzergahını anlatıyor. Ama önce, Efsun’un tutulduğu eve gidiyor. Bu arada Vartolu, oğluna sünnet düğünü yapmak için hazırlık yapıyor. Oğlunun istediği üzerine Medet’in yanına gidip oğlunun kirvesi olmasını istiyor. Vartolu ile Medet, barışmasalar da birlikte alış veriş yapıyorlar.

Nizam, Yamaç’ın tekrar gelmesinden korktuğu için güvenlikleri artırıyor. Yamaç, tüm güvenlikleri aşıp Nizam’ı buluyor. Nizam’ın, Efsun’a şiddet yaptığı eline defalarca kez kurşun sıkıyor. Oradan kızıyla Efsun’u alıp çıkıyor.

Çukur 4. Sezon 27. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Efsun Yamaç’ı Affedecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler