Ana SayfaDizilerYasak Elma 102. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Çağatay Cansu'dan Kurtulayım Derken Yıldız'a...

İlgili Postlar

Yasak Elma 102. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Çağatay Cansu’dan Kurtulayım Derken Yıldız’a Yakalanıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Yasak Elma, 101. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ender ile Hasan Ali, Şahika’ya karşı işbirliği yapmaya başlıyorlar. Hasan Ali, Mahmut’u denemek için ondan Şahika’yı ortadan kaldırmasını istiyor. Çağatay, Cansu’dan kurtulayım derken Yıldız’a yakalanıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Çağatay Cansu’dan Kurtulayım Derken Yıldız’a Yakalanıyor!

Yasak Elma 102. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ender Hasan Ali’ye, yakınındaki insanlara dikkat etmesini özellikle Mahmut’a güvenmemesini söylüyor. Sadai ile Hasan Ali, Şahika’nın duyacağı şekilde Mahmut’a güvenmediklerini dile getiriyorlar. Şahika, Mahmut’u yanına çağırıp Hasan Ali’nin her şeyi anladığını, onun gerçekleri öğrendiği zaman kendisine bir şey olmayacağını söylüyor.

YASAK ELMA 101. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Hasan Ali, odaya koyduğu dinleme cihazıyla Şahika’yla Mahmut’un iş birliği yapıp kendisini kandırdıklarını öğreniyor. Mahmut’u yanına çağırıp ondan, Şahika’yı ortadan kaldırmasını istiyor. Tabi bunu yapamayacağını düşünüyor. Ancak Mahmut, gerçekten Şahika’yı öldürmeyi planlıyor.

Emir, Yıldız’a Çağatay’ın onu Cansu’yla aldattığını söylemek istiyor. Ancak yapamıyor. Düşünüp bu durumu Çağatay’la konuşmak istiyor. Caner’le birlikte Emir, Çağatay’ın yanına gidip Yıldız’ı Cansu’ya aldattığını bildiklerini söylüyor. Çağatay, başından geçenleri onlara anlatıyor. Caner ile Emir, Cansu’nun her şeyi itiraf etmesi için bir plan yapıyor.

Çağatay, o günkü gibi bir bahane uydurup Yıldız’la tartışıyor ve kafa dinlemeye dışarı çıkıyor. Emir, Cansu’yu yemeğe götürüyor. O sırada Yıldız’ın Çağatay’la kavga ettiğinin onun, otelin barında içtiğinin haberini Cansu’ya veriyor. Cansu, hemen Çağatay’ın yanına gidiyor. Onu çok sarhoş olmuş bir vaziyette bulup otel odasına çıkarıyor.

Soyunup koynuna giriyor ve ona aynı numarayı ikinci kez yediğini söylüyor. Çağatay, gözlerini açıp ikinci kez aynı numarayı yemediğini söylüyor. O sırada Yıldız, otel odasının kapısına dayanıyor ve Çağatay’dan kapıyı açmasını istiyor. Çağatay, ne yapacağını bilemiyor.

Bu arada Mahmut, eve girip Şahika’yı boğmak için uğraşıyor. Mahmut’un, gerçekten Şahika’yı öldürmeye çalıştığını öğrenen Hasan Ali ile Sadai, zamanla yarışıp eve gitmek üzere yola çıkıyor. Şahika, Mahmut’a çok direniyor.

Yasak Elma 101. Bölüm Fragmanı Yayında! Ender Hasan Ali’ye Mahmut’u İşaret Ediyor!!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler