Ana SayfaDizilerMaraşlı 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Necati İle Savaş Kardeş Çıkıyor!

İlgili Postlar

Maraşlı 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Necati İle Savaş Kardeş Çıkıyor!

Atv’nin gözde dizisi Maraşlı, 9. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Mahur’un gitmesiyle Maraşlı, görevinden alınıyor. Ama Maraşlı, Mahur’un mutlaka geri döneceğini söyleyip işi bırakmak istemiyor. Mahur, geri dönüyor. Acer’in adamlarının elinden İlhan’ı Maraşlı kurtarıyor. Aziz, kalp krizi geçiriyor. Savaş ile Necati, mezarlıkta buluşuyor. Maraşlı 10. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Necati ile Savaş, kardeş çıkıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Necati İle Savaş Kardeş Çıkıyor!

Maraşlı 10. bölüm 1. fragmanında; Necati, Savaş’la buluşup ona sarılıyor ve ona sabretmesini, kendisinin yıllarca beklediğini söylüyor. Maraşlı, Mahur’dan ayrılıyor. Mahur’un, kendisini yarı yolda bıraktığını düşünce de, gerçekleri öğrenip onun hassas kalbini kırmak istemiyor.

İşte Maraşlı 10. bölüm 1. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1369390728909107209

MARAŞLI 9. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Maraşlı, Mahur’un giden uçağının ardından baka kalıyor. Geri dönüp giderken MİT’in adamları gelip Maraşlı’yı alıyor ve onun tüm operasyonu berbat ettiğini ve işine son verildiğini söylüyorlar. Maraşlı, Mahur’un geri geleceğini söylüyor onlara. Neden bu kadar emin olduğu sorulduğunda Maraşlı, Mahur’un kendisine aşık olduğunu söylüyor.

Eve gelen Maraşlı, ses kaydı yapmaya başlıyor. Mahur’un gidişiyle yıkılan Maraşlı, onu ne kadar sevdiğini daha iyi anlıyor. O sırada Mahur, içeri giriyor. Onun gelmesiyle Maraşlı çok mutlu oluyor ve işine devam ediyor. Yine Mahur’u korumaya devam ediyor. Onun babasıyla barışıp eve dönmesi için yardım ediyor.

İlhan, Savaş’ın şirketin özel uçaklarıyla uyuşturucu sevkıyatı yapacağını öğreniyor. Hemen polise Savaş ve ortağı Acer’i ihbar ediyor. Polisler depoya operasyon düzenliyor. Ancak, polisler uyuşturucu bulamıyor. Acer, adamlarına İlhan’ı ortadan kaldırmalarını istiyor. İlhan, peşine silahlı adamlar düşünce Maraşlı’yı arıyor.

Aziz, mezarlıkta Mahur’la konuşurken kalp krizi geçiriyor. Sadık, Ömer’in cesedini gömdüğü yerden çıkarmak istiyor. Ama mezar boş çıkıyor. Maraşlı, Acer’in adamlarını tam İlhan’ı öldürecekleri sırada etkisiz hale getirip onu kurtarıyor. Acer’in, karşısına çıkıp onu oğluyla tehdit ediyor ve İlhan’dan uzak durmasını istiyor.

Maraşlı, Mahur’la konuşup birlikte bir geleceklerinin olamayacağını söylüyor. Mahur, onun kendisinden ayrılmak istediğini anlayıp dönüp gidiyor. Necati, Savaş ile mezarlıkta buluşuyor.

Maraşlı 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mahur’un Gelmesiyle Maraşlı İşine Geri Dönüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler