Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 87. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fikret Züleyha'yı Öldürüyor Mu?

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 87. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fikret Züleyha’yı Öldürüyor Mu?

Atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 87. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Fikret, Fekeli’ye gerçekleri anlatır. Demir’in eline ikinci mektupta gelir. Züleyha, Sevda’yla birlikte İstanbul’a gidip araştırma yapar. Ümit ile Demir, Antalya’ya tatile gider. Bir Zamanlar Çukurova 87. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fikret, Züleyha’yı öldürüyor mu?

Perşembe Dizileri 2020

Fikret Züleyha’yı Öldürüyor Mu?

Bir Zamanlar Çukurova 87. bölüm 1. fragmanında; Fikret, Züleyha’yı kaçırıyor. Züleyha’dan iki gün haber alınamıyor. Fekeli, Fikret’i sıkıştırıp Züleyha’yı nereye kaçırdığını soruyor. Ümit’le evlenme planları yapan Demir, Züleyha’nın kaybolduğunu öğreniyor. Züleyha, bir ormanda hareketsiz yatarken bulunuyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 87. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1368998466974851074

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 86. BÖLÜM ÖZETİ!

Fekeli, Fikret’in kendisine gerçekleri anlatmadan bırakmaz. Fikret, babasının sürekli kumar oynadığını, annesini beş parasız yalnız bıraktığını, onun bir gün Adnan Yaman’ın bağ evini temizlemeye gittiğinde olanların olduğunu anlatır.

Annesinin, Adnan Yaman’ın evine gidip kendisinin onun oğlu olduğunu söylediğini ancak, evden kovulduğunu anlatır. Fekeli’ye göz yaşları içinde anahtarları verip onun kanından olmadığını söyler. O ise, önemli olanın kan bağı olmadığını, bu düşmanlığı bitirmesini ister.

Sevda, Züleyha’nın arabasında bulduğu mektubu Demir’e verir. Demir, Fekeli’nin yanına gidip kendisine gelen mektuptan bahsedip, babasının böyle gayri meşru bir çocuğu olduğunu, bilip bilmediğini sorar. Fekeli, böyle bir şey duymadığını söyler. Demir, birinin şantaj yaptığını düşünüp gazeteye bir yazı gönderip, merhum babasının adını kirletmeye çalışan birileri olduğunu yazar.

Demir, hafta sonu Ümit’le birlikte Antalya’ya gitmeyi planlar. Evdekilere de Ankara’ya gideceğini söyler. Sevda ile Züleyha, çiftlikte eskiden çalışan birinin izini bulup onunla konuşmaya giderler. Eski kahyanın karısını bulurlar ve ondan yağmurlu bir havada çiftliğe bir kadının çocuğuyla birlikte geldiğini, o çocuğun Adnan Yaman’ın olduğunu söylediğini, Adnan Yaman’ın da o kadını kovduğunu anlatır.

Sevda, Adnan’ın kendisini de aldattığını öğrenince çok kötü olur ve Hünkar’a hak vermeye başlar. Demir ile Ümit, Antalya’ya gidip müstakil bir eve yerleşir. Ümit, orada Demir’in evliliğini sorgular. Demir, Züleyha’nın kendisini hiç bir zaman sevmediğini, bunu tüm Çukurova’nın bildiğini anlatır.

Ümit, neden bu evliliği hala sürdüğünü sorar. O da, çocukları için olduğunu söyler. Daha sonra Ümit’e, Çukurova’ya gider gitmez Züleyha’ya, boşanmak istediğini söyleyeceğini söyler.

Bir Zamanlar Çukurova 87. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Demir Züleyha’ya Boşanmak İstediğini…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler