Ana SayfaDizilerCamdaki Kız Dizisinden İlk Kareler Yayınlandı!

İlgili Postlar

Camdaki Kız Dizisinden İlk Kareler Yayınlandı!

PSİKİYATR ve yazar Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı Camdaki Kız dizisi çekimlerine başlandı. Diziden ilk kareler yayınlandı. Detaylar haberimizin devamında…

Dev Kadro

PSİKİYATR ve yazar Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı Camdaki Kız dizisi çekimlerine başlandı. Diziden ilk kareler yayınlandı.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı Camdaki Kız dizisinin çekimleri başladı. Ön hazırlık sürecini tamamlayan ekip, geçtiğimiz günlerde kayıta başladı.

camdaki-kiz

PSİKİYATR ve yazar Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı Camdaki Kız dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu. Nalan karakterini Burcu Biricik’in canlandırdığı “Camdaki Kız”da; Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent, Tuğrul Tülek yer alıyor. Senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu’nun kaleme aldığı dizinin yönetmenliğini ise Nadim Güç üstleniyor. Ekip, geçtiğimiz günlerde ise okuma provasında bir araya geldi.

camdaki-kiz

Burcu Biricik kimdir?              Hande Ataizi kimdir?

Selma Ergeç kimdir?             Feyyaz Şerifoğlu Kimdir?

Camdaki Kız Dizisinin Konusu

Nalan, sıcakkanlılığı ile herkesin ilk görüşte sevgisini kazanan, güzel bir genç kadındır. Ailesinin tek çocuğu olduğu için el bebek gül bebek büyütülmüş, hayatını varlık içinde yaşamış ve en iyi okullardan dereceyle mezun olmuştur. Nalan, Türkiye’nin en büyük oteller zinciri Koroğlu’nun şirketinde mimar olarak çalışırken birden kendisini Sedat Koroğlu’yla evlilik arifesinde bulur. Nalan ve Sedat, geçmişlerinde sakladıkları karanlık sırlardan uzaklaştıklarını düşünerek, umutla bu masalda el ele yürümeye başlasalar da kısa bir zaman sonra hayatları, gerçek bir karanlığa gömülecektir.

camdaki-kiz

Masumlar Apartmanı 24. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Naci Safiye’yi Boğaza Götürüyor!

“Camdaki Kız”, “Neden aşık oluruz?”, “Peki kime aşık oluruz?”, “Aşık olduğumuz kişilerde bizi çeken nedir?” sorularının cevaplarını arayacak. İzleyenleri bir iç hesaplaşmayla baş başa bırakacak. “Camdaki Kız”, çok yakında Kanal D’de başlıyor.

Kırmızı Oda 27. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Kumru Evliliğinin İlk Gününden Dayak Yemeye Başlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler