Ana SayfaDizilerLupin 'in İkinci Kısım Fragmanı Paylaşıldı!

İlgili Postlar

Lupin ‘in İkinci Kısım Fragmanı Paylaşıldı!

Ondan fazla ülkede Netflix’in İlk 10 listesinde 1 Numara olan ve Omar Sy’ın başrolünde yer aldığı Lupin, ikinci kısım fragmanı yayınlandı. Beş yeni bölümün yönetmen koltuğunda Ludovic Bernard ve Hugo Gélin oturuyor.

Oyuncu kadrosunda Omar Sy, Hervé Pierre, Nicole Garcia, Clotilde Hesme, Ludivine Sagnier, Antoine Gouy, Shirine Boutella ve Soufiane Guerrab olan Lupin dizisinin yaratıcısı
George Kay ve François Uzan, yönetmeni ise Ludovic Bernard (6. ve 7. bölüm), Hugo Gélin (8,9 & 10. bölüm).

İkinci kısımı 2021 yazında gösterime girecek dizinin ikinci kısmı 5 bölümden oluşuyor.

Lupin Dizisi Konusu

Dizi Paris’te geçen bir hırsızlık olayını konu alıyor. Assane Diop, Arsen Lüpen’in maceralarından esinlenen kibar bir hırsız. Öyleki yaptığı hırsızlık planlarında binbir farklı kılığa girerek kimse tarafından tanınmamayı başarıyor. Assane Diop çocukluğunda babası ile birlikte zengin bir ailenin yanında yaşıyor. Babası bu ailenin yanında şöfor olarak çalışıyor.

Netflix 2020’nin En Çok İzlenen Yapımlarını Açıkladı!

Bir gün yanında çalıştıkları aile Assane’nin babasını sahip oldukları milyon dolarlık kolyeyi çalmakla suçluyor. Assane yıllarca babasının hırsız olduğunu düşünerek büyüyor. Bir gün kolye tekrar ortaya çıkıyor ve Assane babasının intikamını almak için kolyeyi çalmak istiyor ve bir plan hazırlıyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler