Ana SayfaDizilerYasak Elma 102. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Çağatay'ı Terk Ediyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma 102. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Çağatay’ı Terk Ediyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Yasak Elma, 102. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Ender ile Hasan Ali, Şahika’ya karşı işbirliği yapmaya başlar. Hasan Ali, Mahmut’u denemek için ondan Şahika’yı ortadan kaldırmasını ister. Çağatay, Cansu’dan kurtulayım derken Yıldız’a yakalanır. Yasak Elma 102. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Yıldız, Çağatay’ı terk ediyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Yıldız Çağatay’ı Terk Ediyor!

Yasak Elma 102. bölüm 1. fragmanında; Yıldız, Çağatay’la Cansu’yu yarı çıplak otel odasında yakalıyor. Çağatay ona, durumun gördüğü gibi olmadığını anlatsa da Yıldız onu dinlemiyor. Durumlar duyulunca Cansu, kapı dışarı ediliyor. Şahika, kendisini savunurken Mahmut’u öldürüyor. Hasan Ali, evde yangın çıktığını duyunca panikliyor.

İşte Yasak Elma 102. bölüm 1. fragmanı….

YASAK ELMA 101. BÖLÜM ÖZETİ!

Ender Hasan Ali’ye, yakınındaki insanlara dikkat etmesini özellikle Mahmut’a güvenmemesini söyler. Sadai ile Hasan Ali, Şahika’nın duyacağı şekilde Mahmut’a güvenmediklerini dile getirirler. Şahika, Mahmut’u yanına çağırıp Hasan Ali’nin her şeyi anladığını, onun gerçekleri öğrendiği zaman kendisine bir şey olmayacağını söyler.

Hasan Ali, odaya koyduğu dinleme cihazıyla Şahika’yla Mahmut’un iş birliği yapıp kendisini kandırdıklarını öğrenir. Mahmut’u yanına çağırıp ondan, Şahika’yı ortadan kaldırmasını ister. Tabi bunu yapamayacağını düşünür. Ancak Mahmut, gerçekten Şahika’yı öldürmeyi planlar.

Emir, Yıldız’a Çağatay’ın onu Cansu’yla aldattığını söylemek ister. Ancak yapamaz. Düşünüp bu durumu Çağatay’la konuşmak ister. Caner’le birlikte Emir, Çağatay’ın yanına gidip Yıldız’ı Cansu’ya aldattığını bildiklerini söyler. Çağatay, başından geçenleri onlara anlatır. Caner ile Emir, Cansu’nun her şeyi itiraf etmesi için bir plan yapar.

Çağatay, o günkü gibi bir bahane uydurup Yıldız’la tartışır ve kafa dinlemeye dışarı çıkar. Emir, Cansu’yu yemeğe götürür. O sırada Yıldız’ın Çağatay’la kavga ettiğinin onun, otelin barında içtiğinin haberini Cansu’ya verir. Cansu, hemen Çağatay’ın yanına gider. Onu çok sarhoş olmuş bir vaziyette bulup otel odasına çıkarır.

Soyunup koynuna girer ve ona aynı numarayı ikinci kez yediğini söylenir. Çağatay, gözlerini açıp ikinci kez aynı numarayı yemediğini söyler. O sırada Yıldız, otel odasının kapısına dayanır ve Çağatay’dan kapıyı açmasını ister. Çağatay, ne yapacağını bilemez.

Bu arada Mahmut, eve girip Şahika’yı boğmak için uğraşır. Mahmut’un, gerçekten Şahika’yı öldürmeye çalıştığını öğrenen Hasan Ali ile Sadai, zamanla yarışıp eve gitmek üzere yola çıkar. Şahika, Mahmut’a çok direnir.

Yasak Elma 102. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Çağatay Cansu’dan Kurtulayım Derken Yıldız’a…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler