Ana SayfaDizilerAlev Alev 19. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali Çiçek'i İskender'den Kıskanıyor!

İlgili Postlar

Alev Alev 19. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali Çiçek’i İskender’den Kıskanıyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Alev Alev, 19. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Cemre, kızı için Çelebi’nin evinde tutsak hayatı yaşamayı kabul eder. Ali, Çiçek’in kendisiyle gelmemesinin başka bir sebebi olduğunu düşünür. Çiçek’in, İskender’le arasında bir şey olduğunu düşünüp onunla kavgaya tutuşur. Alev Alev 19. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ali, Çiçek’i İskender’den kıskanıyor.

Perşembe Dizileri 2020

Ali Çiçek’i İskender’den Kıskanıyor!

Alev Alev 19. bölüm 2. fragmanında; Cemre, yakınlarına ve Güneş’e zarar gelmemesi için Çelebi, ne derse onu yapmak zorunda kalıyor. Ozan, Cemre’yi bulup konuşuyor. Cemre, onların iyiliği için kendisinden uzak durmalarını söylüyor. Ozan ise, onsuz bir hayat düşünemediğini söylüyor. Atlas, İskender’i çok seviyor ve onunla çok güzel vakit geçiriyor. Ali, onları birlikte görünce kıskançlıktan deliye dönüyor.

İşte Alev Alev 19. bölüm 2. fragmanı…

ALEV ALEV 18. BÖLÜM ÖZETİ!

Çelebi, Güneş’i okuldan alıp ona yeni ev aldığını söyler ve Ozan’ların evine gider. Tapuyu Cemre’ye uzatır. Cemre, tapuyu yırtıp kızını onun elinden alır. Ozan ve annesi, evi boşaltır. Cemre, patronunda, Rüya Ömer’de kalmaya başlar. Cemre ile Çelebi’nin boşanma davası görülür.

Çelebi, mahkemede Cemre’den boşanmaya kabul eder. Hakim, Güneş’in velayetini babasına verir. Cemre, bir kez daha yıkılır. Tomris, Atlas’ın velayetini almak için mahkemeye güçlü bir şahitle çıkar. Bülent’in kumar oynadığı yerin sahibi mahkemede şahitlik yapar ve Atlas’ın velayetini alması zorlaşır.

Çelebi, Tomris’e yenildiği için hemen polise kızının yerine başka bir kadın cesedinin DNA’larını değiştirdiğini ihbar eder. Tomris, tutuklanır. Hapisten çıkması zorlaşan Tomris, hastaneyi ve evi Çiçek’in üzerine geçirir. Ali, hapisten çıkıyor ve Çiçek’le birlikte Antalya’ya yerleşmek ister. Çiçek’e, kendisi ile Atlas arasında bir karar vermesini ister.

Atlas’ı o halde bırakamayan Çiçek, Ali’ye onunla gelemeyeceğini söyler. Ozan, Çelebi’nin sakladığı tarihi eserlerin bir kaçını arkeolog arkadaşından araştırmasını istemişti, Arkadaşıyla görüşüp Çelebi’yi mahvetmek için eline bir koz geçtiğini öğrenir. İskender, elindeki ihaleyi abisinin kazandığını duyunca, kendisine oyun oynadığını anlar.

Belediye başkanlığı için reklam çalışmaları için şirketten alacağı gideri öğrenen İskender, o giderleri ödemez. Çelebi, giderlerin ödenmediğinden dolayı reklamların başlamadığını anlayıp soluğu İskender’in yanında alır. İskender’in kendisine rest çekmesiyle Çelebi, ona da diş bileğlemeye başlar.

Çelebi, evdeki hizmetçinin Çiçek’le konuştuğunu duyar. Kadını yakalayıp yanındayken Çiçek’i arayıp Çelebi’nin, Güneş’in yemeğine ona verdiği ilaçlardan koyduğunu gördüğünü söyler. Cemre, pes edip Çelebi’nin evine gitmek için yola çıkar.

Alev Alev 19. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cemre Çelebi’ye Boyun Eğmek Zorunda…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler