Ana SayfaDizilerSon Yaz 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Akgün Selim'i Çok Korkutuyor!

İlgili Postlar

Son Yaz 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Akgün Selim’i Çok Korkutuyor!

Fox Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Son Yaz, 12. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Selim, Akgün’ün masum olduğunu anlayıp onu polise teslim etmiyor. Evine götürüp orada saklıyor. Yağmur’un onu bulmasıyla, işler karışıyor. Kaan onları görüp ihbar ediyor. Akgün, kaçıp Ercan’ın malları sakladığı yeri buluyor. Ercan’la görüşmeye gidiyor ve ona cinayeti itiraf ettirip ses kaydı alıyor. Ama Ercan Akgün’ü vuruyor. Akgün, Selim’i korkutuyor.

Cuma Dizileri 2020

Akgün Selim’i Çok Korkutuyor!

Son Yaz 13. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Selim, Akgün’ü alıp emniyetin önüne kadar gidiyor. Ama onu polise teslim etmeye gönlü razı olmuyor. Onu kamufle edip evine götürüyor. Evden çıkmaması için Akgün’ü tembihliyor. Yağmur, babasını arayıp ona, Akgün’ün onu kurtarmak için böyle işlere girdiğini, kendisine de kimseye söylememesi için yemin ettirdiğini söylüyor.

SON YAZ 12. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Selim Yağmur’a, onu polise teslim etmediğini söylüyor. Yağmur, masadaki bardaktan Akgün’ün evde olduğunu anlıyor. Babası gittikten sona eve girip Akgün’le konuşuyor ve ona makarna yapıp yediriyor. Kaan, Akgün’ün cinayet zanlısı olarak arandığını duyunca Yağmur’un yanına gidiyor.

Onu, babasının evinden çıkarken görüyor. Yağmur Kaan’a, babasının evde olduğunu söylüyor. Kaan, Canan’ı görüp Selim’in emniyette olduğunu öğrenince evi dikizlemeye başlıyor. Akgün’ün orada olduğunu görünce de onu polise ihbar ediyor. Selim’in evini aramak için polisler geliyor.

Canan, durumu anlayıp idare ediyor. Yağmur, Akgün’ü kaçırıyor. Canan, onu ofisine götürüp saklıyor. Soner, Akgün’ün yerini Yağmur’un bildiğini anlayıp ona telefon veriyor. Yağmur, telefonu Akgün’e veriyor. Savcı, soruşturmada Ercan’ın cinayeti işlediğini ve Akgün’ün üzerine attığını anlıyor.

Ercan’ın, Halil’in mallarını çaldığını öğreniyor. Akgün’de, Ercan’ın malları nereye sakladığını öğrenip Soner ve Eray’la buluşup oraya baskın yapıyor. Aynı zamanda Selim’de oraya baskın yapıyor. Selim, Akgün’ün malları kaçırdığını görüp peşine düşüyor. Daha sonra ikili bir plan yapıp Ercan’dan itiraf almak için iş birliği yapıyor.

Akgün, Ercan’ın yanına gidip malların kendisinde olduğunu söylüyor. Selim, geriden Akgün’ü dürbünle takip ediyor. Akgün, Ercan’a cinayeti itiraf ettiriyor. Ercan, onun cebinde cep telefonu görünce Akgün’ü iki yerinden vuruyor.

Selim, Akgün’ün öldüğünü zannedip yanına koşuyor. Akgün, ceketinin iç cebindeki dinleme cihazını almasını söylüyor. Selim, onun çelik yelek giydiğini görünce çok mutlu oluyor ve ona sarılıyor.

Son Yaz 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Selim Akgün’e Son Sözünü Söylüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler