Ana SayfaDizilerSeni Çok Bekledim 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sibel Ölü Olarak Bulunuyor!

İlgili Postlar

Seni Çok Bekledim 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sibel Ölü Olarak Bulunuyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Seni Çok Bekledim, 8. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Kadir, Sibel’den Ayliz’in babasının Cemal olduğunu öğreniyor. Cemal, Sibel’in Kadir’e konuştuğunu anlayıp onu kaçırtıyor. Ayliz, annesinin düğüne gelmemesine üzülüyor. Selo, hapisten kurtuluyor. Erol, Meryem’e aşık oluyor. Ayliz’e acı haber geliyor. Sibel, sahilde ölü olarak bulunuyor.

Cuma Dizileri 2020

Sibel Ölü Olarak Bulunuyor!

Seni Çok Bekledim 9. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ayliz, Kadir’in düğünden kaçtığını düşünmeye başlıyor. Kadir, Sibel’den Ayliz’in babasının kim olduğunu öğrenmeden kendi düğününe gitmiyor. Sibel, Ayliz ve ikiz kardeşinin Cemal’den olduğunu ama bunu onun bilmediğini, oğlunu da evlatlık olarak verdiğini söylüyor.

SENİ ÇOK BEKLEDİM 8. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Kadir, duydukları karşısında şok olsa da Sibel’e, mutlaka düğüne gelmesini kızını yalnız bırakmamasını istiyor. Düğün başlamak üzereyken Kadir’i gören Ayliz, ters bir şeyler olduğunu seziyor. Ama Kadir ona bir şey söylemiyor. Düğün başlıyor. Nikah memurunun sorusuna Kadir, geç cevap veriyor.

Ayliz, bu duruma biraz bozuluyor. Cemal, sürekli Kadir’i gözleriyle takip ediyor. Onun Sibel’le konuştuğunu bildiği için kendisi hakkında ne öğrendiğini merak ediyor. Sibel, düğüne gelmiyor. Cemal, Sibel’i kaçırtıyor. Yanına koyduğu adam Sibel’in telefonundan Ayliz’e düğüne gelemeyeceği mesajını yazıyor.

Ayliz, düğününde kendisini yalnız bıraktığı için annesine çok kızıyor. Kadir, ertesi gün Sibel’in evine gidiyor ve onu bulamıyor. İsmet, Cemal’e şantaj mesajlarının kendi evinden gönderildiğini öğrenip karısını sıkıştırıyor. Gerçeği öğrendikten sonra bir arkadaşıyla anlaşıp şantajcının o olduğunu Cemal’e inandırmaya çalışıyor.

Cemal, adamı oracıkta öldürüyor. İsmet, Cemal’in kendi gözleri önünde arkadaşını öldürdüğünü görünce ondan iyice korkuyor. Selo, hapisten çıkıyor. Annesi ona hakkını helal etmeyeceğini söyleyip Selo’yu alıp Mihre’den ve Erol’dan özür dilemesi için onların evine götürüyor. Selo, özür dileme yerine Erol’e neden silahlı olduğunu söylediğini soruyor.

Erol, onun özrünü kabul ettiğini söylüyor. Meryem, Selo ile buluşuyor. Ona, Erol’la yakınlaşıp her şeyi itiraf ettireceğini söylüyor. Bu arada Erol, Meryem’i arıyor. Ona aşık olan Erol, Meryem’le sürekli görüşmek istiyor. Sibel’in cesedi sahilde bulunuyor. Onun ölüm haberi Ayliz’e geliyor.

 Seni Çok Bekledim 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kadir Ayliz’in Cemal’in Kızı…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler