Ana SayfaDizilerRamo 37. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sibel Kaçırılıyor Mu?

İlgili Postlar

Ramo 37. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sibel Kaçırılıyor Mu?

Show Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Ramo, 36. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Nehir, Doğu’yla yakınlaşmaya çalışıyor. Sibel, onun özür dilemesine inanmayıp onu takip ediyor. Nehir’in Doğu’nun annesinin peşinde olduğunu anlıyor. Ramo, tüm sistemi çökertmek için bir plan yapıyor. Çiçek’in bagajdan çıkmasıyla plan suya düşüyor. Bulgaristan’a çıkarttıkları para bir kasabada kayboluyor. Sibel, kaçırılıyor mu?

Cuma Dizileri 2020

Sibel Kaçırılıyor Mu?

Ramo 37. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ramo, yaptığı planla Mashar’ın yükselmesine ve üç patrondan biri olmasına yardım ediyor. Böylelikle, diğer iki patronunda kim olduğunu öğreniyor. Onları bir araya getirip, ortadan kaldırmak için bir plan düşünüyor. Nehir Sibel’e, Gizem’in kendisine çalıştığını ve düğünündeki saldırıda parmağı olduğunu, onu Ramo’nun gönderdiğini söylüyor.

RAMO 36. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Sibel, öğrendiklerinden sonra Ramo’ya, Nehir’den öğrendiklerinin doğru olup olmadığını soruyor. Bu arada Doğu, Nehir’le konuşup onu alıp Sibel’in yanına getiriyor. Sibel, Ramo’nun yanında Gizem’in kendisine çalışmadığını, ona söylediklerinin doğru olmadığını söyleyip ondan özür diliyor.

Ramo, Nehir’in arkasından gidip ona, ne yapmaya çalıştığını soruyor. Nehir Ramo’ya, onların karşısına bir daha çıkmayacağına dair söz veriyor. Ramo, ona inanmadığını ve yine bir hinlik peşindeyse bunu yanına bırakmayacağını söylüyor. Nehir, bir dedektif tutup Doğu’nun annesini bulmaya çalışıyor.

Sibel, onu bulup silahını çekiyor. Ona inanmadığını, Ramo’nun kendisini üzmemek için yalan söylediğini bildiğini söylüyor. Nehir, Sibel’in ciddi olduğunu görünce Doğu’nun annesini bulmak için dedektif tuttuğunu söylüyor. Ertesi gün dedektifle bulaşacağı yere Sibel’de gidiyor. Ama adamın ölmüş olduğunu ve üzerinde de ikisinin fotoğrafını görüyorlar.

Ramo, üç patronu Kaptan, Şerif ve Mashar’ı bir araya getiriyor. Onlara ser verdiler hakkında konuşmak istediğini söylüyor. Arabaya bomba yerleştirip, hepsini havaya uçurmayı planlıyor. Ancak, Çiçek’in bagaja saklandığı ortaya çıkınca plan suya düşüyor.

Ramo, Kaptan’ın Bulgaristan’a çıkarmasını istediği beş yüz milyon doları, çamaşır makinelerinin içine koydurup yola çıkarıyor. Yolda tır, saldırıya uğruyor. Cemil orada ölüyor. Tır şoförü vurulunca çamaşır makineleri yerlere saçılıyor. Orada kafa çeken iki kişi paraları alıp evlerine götürüyor.

Kaptan, arkasından Ramo, kasabaya gidiyor. Sibel, Ramo’yu arıyor ve başının belada olduğunu söylüyor. Ramo, Sibel için Bulgaristan’dan Türkiye’ye geri dönüyor. Sibel, arabasında silahlı bir kişiyle karşılaşıyor.

Ramo 36. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sibel’in Başı Büyük Belaya Giriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler