Ana SayfaDizilerSon Yaz 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Canan İle Selim'in İşleri Tehlikeye...

İlgili Postlar

Son Yaz 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Canan İle Selim’in İşleri Tehlikeye Giriyor!

Fox Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Son Yaz, 13. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Cemal’in cinayeti itiraf ettiği ses kaydı sayesinde Akgün’ün, masum olduğu ortaya çıkıyor. Akgün, Eray ve Soner ile işletmeye ortak oluyor. Halil’in adamları onları rahat bırakmıyor. Canan, Cemal’in avukatlığını üstlenip onu anlaşmaya razı ediyor. Ancak, avukatı işleri karıştırıyor. Canan ile Selim’in işleri, tehlikeye giriyor.

Cuma Dizileri 2020

Canan İle Selim’in İşleri Tehlikeye Giriyor!

Son Yaz 14. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Selim, Akgün’ü ses kaydıyla birlikte emniyete götürüyor. Baş savcı Selim’i sorguya alıyor. Onun Akgün’le iş birliği yapıp yapmadığını soruyor. Oda, Akgün’ün Cemal’i konuşturmak için gittiğini kendisine haber verdiğini, onun için oraya gittiğini anlatıyor. Akgün, serbest kalıyor.

SON YAZ 13. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Özgürlüğünün ilk günü Akgün, hemen Eray ile Soner’in mekanına ortak oluyor. Tanıdığı bir sanatçıyı çağırıp açılış yapmak için çalışmaya başlıyor. Bu arada Selim, tüm site sakinlerini toplayıp Akgün’ün suçsuz olduğunu, bundan sonra kendi himayesinde evinde kalacağını söylüyor.

Kendisini kim ihbar ettiyse karşısına çıkmasını istiyor. Kaan, Akgün’ü onun evinde gördüğünü söyleyemiyor. Canan, Akgün ile Yağmur’u nasıl birbirlerinden uzak tutabileceğini Selim’e soruyor. Selim, akşam yemeğine Canan’ın evine gidip çocuklarına Akgün’ün onların ağabeyi olduğunu söylüyor.

Tabi Yağmur, babasının bu sözlerine pek itibar etmiyor. Mekanın açılış günü Halil’in adamları oraya gelip haraç istiyor. Tartışma çıkıyor ve kavga sırasında Akgün’ün saatini dinleme cihazı olan saatle değiştiriyorlar. Fatih, Halil’in avukatına Selçuk Taşkın’ın yaşadığını söyleyip onun fotoğrafını gösteriyor.

Akgün, Yağmur’la buluşup onu babasıyla görüntülü konuşturuyor. O anları Halil’in adamları Akgün’ün saatinden dinliyor ve Selçuk’un yaşadığından emin oluyor. Akgün, Yağmur’a evlenme teklif ediyor. Canan, Selim’e yardım etmek için gidip Cemal’le konuşuyor.

Onun avukatının onu savunmadığını, eğer kendisiyle iş birliği yaparsa az bir cezayla kurtulabileceğini söyleyip avukatlığını üstleniyor. Cemal, dayak yemiş bir vaziyette geliyor. Avukatı Canan’la Selim’in önüne elindeki fotoğrafları veriyor. O fotoğraflarla Canan’ın, Akgün’ü ofisinde sakladığını ispatlıyor.

 Son Yaz 13. Bölüm Ön İzleme Yayında! Yağmur İle Akgün Gizli Gizli…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler