Ana SayfaDizilerSon Yaz 13. Bölüm Ön İzleme Yayında! Yağmur İle Akgün Gizli Gizli...

İlgili Postlar

Son Yaz 13. Bölüm Ön İzleme Yayında! Yağmur İle Akgün Gizli Gizli Buluşuyor!

Fox Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Son Yaz, 13. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Akgün, yeni hayatının ilk gününe başlar. Canan, Yağmur’la Akgün arasındaki aşkın ne olacağını düşünür. Akgün, Yağmur’a aşkını ilan eder. Fatih, elindeki görüntülerle Selçuk Taşkın’ın yaşadığını ve onu Selim’in sakladığını anlar. Selim’in işi tehlikeye girer. Son Yaz 13. bölüm ön izlemesi yayınlandı. Yağmur ile Akgün, gizli gizli buluşuyor.

Cuma Dizileri 2020

Yağmur İle Akgün Gizli Gizli Buluşuyor!

Son Yaz 13. bölüm ön izlemesinde; Selim, Akgün’ün kendi gözetiminde orada yaşayacağını söylüyor. Canan, Yağmur ile Akgün’ün görüşmelerine nasıl engel olacağını, bu konuda kızına güvenmediğini söylüyor. Selim, her ikisininde kendi gözetiminde olduğunu söylüyor. Onlar tartışırken, Akgün ile Yağmur buluşuyor bile.

İşte Son Yaz 13. bölüm ön izlemesi…

SON YAZ 12. BÖLÜM ÖZETİ!

Selim, Akgün’ü alıp emniyetin önüne kadar gider. Ama onu polise teslim etmeye gönlü razı olmaz. Onu kamufle edip evine götürür. Evden çıkmaması için Akgün’ü tembihler. Yağmur, babasını arayıp ona, Akgün’ün onu kurtarmak için böyle işlere girdiğini, kendisine de kimseye söylememesi için yemin ettirdiğini söyler.

Selim Yağmur’a, onu polise teslim etmediğini söyler. Yağmur, masadaki bardaktan Akgün’ün evde olduğunu anlar. Babası gittikten sona eve girip Akgün’le konuşuyor ve ona makarna yapıp yedirir. Kaan, Akgün’ün cinayet zanlısı olarak arandığını duyunca Yağmur’un yanına gider.

Onu, babasının evinden çıkarken görür. Yağmur Kaan’a, babasının evde olduğunu söyler. Kaan, Canan’ı görüp Selim’in emniyette olduğunu öğrenince evi dikizlemeye başlar. Akgün’ün orada olduğunu görünce de onu polise ihbar eder. Selim’in evini aramak için polisler gelir.

Canan, durumu anlayıp idare eder. Yağmur, Akgün’ü kaçırır. Canan, onu ofisine götürüp saklar. Soner, Akgün’ün yerini Yağmur’un bildiğini anlayıp ona telefon verir. Yağmur, telefonu Akgün’e verir. Savcı, soruşturmada Ercan’ın cinayeti işlediğini ve Akgün’ün üzerine attığını anlar.

Ercan’ın, Halil’in mallarını çaldığını öğrenir. Akgün’de, Ercan’ın malları nereye sakladığını öğrenip Soner ve Eray’la buluşup oraya baskın yapar. Aynı zamanda Selim’de oraya baskın yapar. Selim, Akgün’ün malları kaçırdığını görüp peşine düşer. Daha sonra ikili bir plan yapıp Ercan’dan itiraf almak için iş birliği yapar.

Akgün, Ercan’ın yanına gidip malların kendisinde olduğunu söyler. Selim, geriden Akgün’ü dürbünle takip eder. Akgün, Ercan’a cinayeti itiraf ettirir. Ercan, onun cebinde cep telefonu görünce Akgün’ü iki yerinden vurur.

Selim, Akgün’ün öldüğünü zannedip yanına koşar. Akgün, ceketinin iç cebindeki dinleme cihazını almasını söylr. Selim, onun çelik yelek giydiğini görünce çok mutlu olur ve ona sarılır.

Son Yaz 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fatih Selim’in Selçuk Taşkın’ı Sakladığını…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler