Ana SayfaDizilerSon Yaz 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fatih Selim'in Selçuk Taşkın'ı Sakladığını...

İlgili Postlar

Son Yaz 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fatih Selim’in Selçuk Taşkın’ı Sakladığını Anlıyor!

Fox Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Son Yaz, 13. yeni bölümüyle 26 mart cuma günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Selim, Akgün’ün masum olduğunu anlayıp onu polise teslim etmez. Evine götürüp orada saklar. Yağmur’un onu bulmasıyla, işler karışır. Akgün, kaçıp Ercan’ın malları sakladığı yeri bulur. Ercan’la görüşmeye gider ve ona cinayeti itiraf ettirip ses kaydı alır. Ama Ercan Akgün’ü vurur. Son Yaz 13. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fatih Selim’in, Selçuk Taşkın’ı sakladığını anlıyor.

Cuma Dizileri 2020

Fatih Selim’in Selçuk Taşkın’ı Sakladığını Anlıyor!

Son Yaz 13. bölüm 1. fragmanında; Akgün, yeni hayatının ilk gününe başlıyor. Canan, Yağmur’la Akgün arasındaki aşkın ne olacağını düşünüyor. Selim, onların birlikte olamayacağını düşünüyor. Ama Yağmur, ilk fırsatta soluğu Akgün’ün yanında alıyor. Akgün, Yağmur’a aşkını ilan ediyor. Fatih, elindeki görüntülerle Selçuk Taşkın’ın yaşadığını ve onu Selim’in sakladığını anlıyor. Selim’in işe tehlikeye giriyor.

İşte Son Yaz 13. bölüm 1. fragmanı….

SON YAZ 12. BÖLÜM ÖZETİ!

Selim, Akgün’ü alıp emniyetin önüne kadar gider. Ama onu polise teslim etmeye gönlü razı olmaz. Onu kamufle edip evine götürür. Evden çıkmaması için Akgün’ü tembihler. Yağmur, babasını arayıp ona, Akgün’ün onu kurtarmak için böyle işlere girdiğini, kendisine de kimseye söylememesi için yemin ettirdiğini söyler.

Selim Yağmur’a, onu polise teslim etmediğini söyler. Yağmur, masadaki bardaktan Akgün’ün evde olduğunu anlar. Babası gittikten sona eve girip Akgün’le konuşuyor ve ona makarna yapıp yedirir. Kaan, Akgün’ün cinayet zanlısı olarak arandığını duyunca Yağmur’un yanına gider.

Onu, babasının evinden çıkarken görür. Yağmur Kaan’a, babasının evde olduğunu söyler. Kaan, Canan’ı görüp Selim’in emniyette olduğunu öğrenince evi dikizlemeye başlar. Akgün’ün orada olduğunu görünce de onu polise ihbar eder. Selim’in evini aramak için polisler gelir.

Canan, durumu anlayıp idare eder. Yağmur, Akgün’ü kaçırır. Canan, onu ofisine götürüp saklar. Soner, Akgün’ün yerini Yağmur’un bildiğini anlayıp ona telefon verir. Yağmur, telefonu Akgün’e verir. Savcı, soruşturmada Ercan’ın cinayeti işlediğini ve Akgün’ün üzerine attığını anlar.

Ercan’ın, Halil’in mallarını çaldığını öğrenir. Akgün’de, Ercan’ın malları nereye sakladığını öğrenip Soner ve Eray’la buluşup oraya baskın yapar. Aynı zamanda Selim’de oraya baskın yapar. Selim, Akgün’ün malları kaçırdığını görüp peşine düşer. Daha sonra ikili bir plan yapıp Ercan’dan itiraf almak için iş birliği yapar.

Akgün, Ercan’ın yanına gidip malların kendisinde olduğunu söyler. Selim, geriden Akgün’ü dürbünle takip eder. Akgün, Ercan’a cinayeti itiraf ettirir. Ercan, onun cebinde cep telefonu görünce Akgün’ü iki yerinden vurur.

Selim, Akgün’ün öldüğünü zannedip yanına koşar. Akgün, ceketinin iç cebindeki dinleme cihazını almasını söylr. Selim, onun çelik yelek giydiğini görünce çok mutlu olur ve ona sarılır.

 Son Yaz 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Akgün Selim’i Çok Korkutuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler