Ana SayfaDizilerRamo 37. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ramo Sibel'i Kaçıranların Haddini Bildiriyor!

İlgili Postlar

Ramo 37. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ramo Sibel’i Kaçıranların Haddini Bildiriyor!

Show Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Ramo, 37. yeni bölümüyle 26 mart cuma günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Nehir, Doğu’yla yakınlaşmaya çalışır. Sibel, onun özür dilemesine inanmayıp onu takip eder. Ramo, tüm sistemi çökertmek için bir plan yapar. Çiçek’in bagajdan çıkmasıyla plan suya düşer. Bulgaristan’a çıkarttıkları para bir kasabada kaybolur. Ramo 37. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ramo, Sibel’i kaçıranların haddini bildiriyor.

Cuma Dizileri 2020

Ramo Sibel’i Kaçıranların Haddini Bildiriyor!

Ramo 37. bölüm 1. fragmanında; Ramo, çalınan paraları buluyor. Şerif, ser verenlerin başını ele geçiriyor. Sibel, Ramo’yu kurtarmak için ondan istenen belgeyi bulup onlara veriyor. Ramo, Sibel’e yanlış yapanları bulup hadlerini bildiriyor.

İşte Ramo 37. bölüm 1. fragmanı…

RAMO 36. BÖLÜM ÖZETİ!

Ramo, yaptığı planla Mashar’ın yükselmesine ve üç patrondan biri olmasına yardım eder. Böylelikle, diğer iki patronunda kim olduğunu öğrenir. Onları bir araya getirip, ortadan kaldırmak için bir plan düşünür. Nehir Sibel’e, Gizem’in kendisine çalıştığını ve düğünündeki saldırıda parmağı olduğunu, onu Ramo’nun gönderdiğini söyler.

Sibel, öğrendiklerinden sonra Ramo’ya, Nehir’den öğrendiklerinin doğru olup olmadığını sorar. Bu arada Doğu, Nehir’le konuşup onu alıp Sibel’in yanına getirir. Sibel, Ramo’nun yanında Gizem’in kendisine çalışmadığını, ona söylediklerinin doğru olmadığını söyleyip ondan özür diler.

Ramo, Nehir’in arkasından gidip ona, ne yapmaya çalıştığını sorar. Nehir Ramo’ya, onların karşısına bir daha çıkmayacağına dair söz verir. Ramo, ona inanmadığını ve yine bir hinlik peşindeyse bunu yanına bırakmayacağını söyler. Nehir, bir dedektif tutup Doğu’nun annesini bulmaya çalışır.

Sibel, onu bulup silahını çekiyor. Ona inanmadığını, Ramo’nun kendisini üzmemek için yalan söylediğini bildiğini söyler. Nehir, Sibel’in ciddi olduğunu görünce Doğu’nun annesini bulmak için dedektif tuttuğunu söyler. Ertesi gün dedektifle bulaşacağı yere Sibel’de gider. Ama adamın ölmüş olduğunu ve üzerinde de ikisinin fotoğrafını görürler.

Ramo, üç patronu Kaptan, Şerif ve Mashar’ı bir araya getirir. Onlara ser verdiler hakkında konuşmak istediğini söyler. Arabaya bomba yerleştirip, hepsini havaya uçurmayı planlar. Ancak, Çiçek’in bagaja saklandığı ortaya çıkınca plan suya düşer.

Ramo, Kaptan’ın Bulgaristan’a çıkarmasını istediği beş yüz milyon doları, çamaşır makinelerinin içine koydurup yola çıkarır. Yolda tır, saldırıya uğrar. Cemil orada ölür. Tır şoförü vurulunca çamaşır makineleri yerlere saçılır. Orada kafa çeken iki kişi paraları alıp evlerine götürür.

Kaptan, arkasından Ramo, kasabaya gider. Sibel, Ramo’yu arıyor ve başının belada olduğunu söyler. Ramo, Sibel için Bulgaristan’dan Türkiye’ye geri döner. Sibel, arabasında silahlı bir kişiyle karşılaşır.

Ramo 37. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sibel Kaçırılıyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler