Ana SayfaDizilerSeni Çok Bekledim 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ayliz Kadir'in Bir Şeyler...

İlgili Postlar

Seni Çok Bekledim 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ayliz Kadir’in Bir Şeyler Sakladığını Anlıyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Seni Çok Bekledim, 9. yeni bölümüyle 26 mart cuma günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Kadir, Sibel’den Ayliz’in babasının Cemal olduğunu öğrenir. Cemal, Sibel’in Kadir’e konuştuğunu anlayıp onu kaçırtır. Ayliz, annesinin düğüne gelmemesine üzülür. Selo, hapisten kurtulur. Erol, Meryem’e aşık olur. Ayliz’e acı haber geliyor. Seni Çok Bekledim 9. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ayliz, Kadir’in kendisinden bir şeyler sakladığını anlıyor.

Cuma Dizileri 2020

Ayliz Kadir’in Bir Şeyler Sakladığını Anlıyor!

Seni Çok Bekledim 9. bölüm 1. fragmanında; Kadir, Ayliz’e babasının Cemal olduğunu söyleyemiyor. Sibel, ölmek üzereyken bulunuyor ve intihar ettiği zannediliyor. Bunu duyan Ayliz, annesinin bunu yapmasına kendisinin sebep olduğunu düşünüyor. Kadir Cemal’e, bir daha ne Ayliz’i, nede Erol’u göremeyeceğini söylüyor. Ayliz, Kadir’in kendisinden bir şeyler sakladığını anlayıp ondan ayrılmak istiyor.

İşte Seni Çok Bekledim 9. bölüm 1. fragmanı…

SENİ ÇOK BEKLEDİM 8. BÖLÜM ÖZETİ!

Ayliz, Kadir’in düğünden kaçtığını düşünmeye başlar. Kadir, Sibel’den Ayliz’in babasının kim olduğunu öğrenmeden kendi düğününe gitmez. Sibel, Ayliz ve ikiz kardeşinin Cemal’den olduğunu ama bunu onun bilmediğini, oğlunu da evlatlık olarak verdiğini söyler.

Kadir, duydukları karşısında şok olsa da Sibel’e, mutlaka düğüne gelmesini kızını yalnız bırakmamasını ister. Düğün başlamak üzereyken Kadir’i gören Ayliz, ters bir şeyler olduğunu sezer. Ama Kadir ona bir şey söylemez. Düğün başlıyor. Nikah memurunun sorusuna Kadir, geç cevap verir.

Ayliz, bu duruma biraz bozulur. Cemal, sürekli Kadir’i gözleriyle takip eder. Onun Sibel’le konuştuğunu bildiği için kendisi hakkında ne öğrendiğini merak eder. Sibel, düğüne gelemez. Cemal, Sibel’i kaçırtır. Yanına koyduğu adam Sibel’in telefonundan Ayliz’e düğüne gelemeyeceği mesajını yazar.

Ayliz, düğününde kendisini yalnız bıraktığı için annesine çok kızar. Kadir, ertesi gün Sibel’in evine gider ve onu bulamaz. İsmet, Cemal’e şantaj mesajlarının kendi evinden gönderildiğini öğrenip karısını sıkıştırır. Gerçeği öğrendikten sonra bir arkadaşıyla anlaşıp şantajcının o olduğunu Cemal’e inandırmaya çalışır.

Cemal, adamı oracıkta öldürüyor. İsmet, Cemal’in kendi gözleri önünde arkadaşını öldürdüğünü görünce ondan iyice korkuyor. Selo, hapisten çıkıyor. Annesi ona hakkını helal etmeyeceğini söyleyip Selo’yu alıp Mihre’den ve Erol’dan özür dilemesi için onların evine götürüyor. Selo, özür dileme yerine Erol’e neden silahlı olduğunu söylediğini soruyor.

Erol, onun özrünü kabul ettiğini söyler. Meryem, Selo ile buluşur. Ona, Erol’la yakınlaşıp her şeyi itiraf ettireceğini söyler. Bu arada Erol, Meryem’i arar. Ona aşık olan Erol, Meryem’le sürekli görüşmek ister. Sibel, sahilde ölmek üzereyken bulunuyor.

Seni Çok Bekledim 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sibel Ölü Olarak Bulunuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler