Ana SayfaDizilerRamo 38. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sibel Kaptan'ın Eline Düşüyor!

İlgili Postlar

Ramo 38. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sibel Kaptan’ın Eline Düşüyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Ramo, 37. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ramo, geri dönüp Sibel’in bulaştığı beladan onu kurtarırken eline bir defter geçiyor. Onu Sibel’e verip Bulgaristan’a geri dönüyor. Ramo, paraları çalanın Boran olduğunu öğreniyor. Şerif, Sarraf’ı bulup konuşturmak istiyor. Ancak Sarraf, kendisini öldürüyor. Sibel, Kaptan’ın eline düşüyor.

Cuma Dizileri 2020

Sibel Kaptan’ın Eline Düşüyor!

Ramo 38. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Sibel, Ramo’ya başı dertte olduğunu söyledikten sonra arabasına giren biri kafasına silahı dayayıp onu, son kez ikaz ettiğini söyleyip gidiyor. Ramo, Türkiye’ye geri dönüp adamları buluyor. Onlarla kavgaya tutuştuğu sırada masanın altında bir defter olduğunu görüyor.

RAMO 37. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Adamlar köşeye sıkıştıklarını anladıkları anda kendilerini öldürüyor. Ramo, defteri Sibel’e verip ona, evden çıkmamasını isteyip Bulgaristan’a geri dönüyor. Paraları bulmak için Kaptan’dan 24 saat süre istiyor. Ama Kaptan Ramo’ya, 12 saat süre veriyor. O süre içinde Ramo ve adamları, kamyonda kamera olduğunu ve yakında görüntülere ulaşacaklarını söyleyip paraları bulmayı hızlandırıyor.

Boran, paraları çalan ikiliyi kıstırıp onları alıp paraları gömdükleri yere götürüyor. Doğu, onları uzaktan görüp Ramo’ya haber veriyor. Paraları yerinde bulamıyorlar. Ramo, izlerden ayağı aksayan birinin paraları aldığını anlıyor. Kasabada, ayağı aksayan tek kişinin o gün ölen kişi olduğunu öğreniyor.

Ramo, adamın evini ve deposunu arıyor. Paralar depoda çıkıyor. Paraları Azeri ortağıyla birlikte çalmak isteyen Boran’ın maskesi yere düşüyor. Çiçek, evden kaçıp babasını görmeye gidiyor. Afet’in evi terk ettiğini öğrenen Çiçek, Pire’yle birlikte İzmir’e onları barıştırmaya gidiyor.

Peşlerinden Hasan ile Dilber’de gidiyor. Çiçek, Afet’le konuşmak isterken Dilber ile Hasan’da geliyor. Doğan ile Şahin’in ellerinde olduğunu söyleyen biri Sibel’i arayıp o defteri istiyor. Oda, onları kurtarmak için defteri veriyor. Ancak, içine koyduğu diskle onların yerini buluyor. Ama, adamlar Sibel’i yakalıyor.

Şerif, Tezel hanımın aracılığıyla Saraf’ı ele geçiriyor. Ama konuşturamadan Saraf kendisini öldürüyor. Ramo, Kaptan’ı arayıp paraları bulduğunu söylüyor. Oda, daha önemli bir durum olduğunu söyleyip onu yanına çağırıyor. Ramo, Kaptan’ın yanına gittiğinde orada Sibel’i görüyor.

Ramo 37. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ramo Sibel’i Kaçıranların Haddini Bildiriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler