Ana SayfaDizilerSeni Çok Bekledim 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Kadir Dedesini Cemal'in Öldürdüğünü...

İlgili Postlar

Seni Çok Bekledim 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Kadir Dedesini Cemal’in Öldürdüğünü Anlıyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Seni Çok Bekledim, 9. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; İntihar ettiği sanılan Sibel, hastanede ölüm kalım savaşı veriyor. Kadir, Ayliz’e babasının Cemal olduğunu söyleyemiyor. Meryem, Selo’yla birlikte Erol’u sarhoş edip ondan o gece neler olduğunu öğreniyor. Kadir, dedesini Cemal’in öldürdüğünü anlıyor.

Cuma Dizileri 2020

Kadir Dedesini Cemal’in Öldürdüğünü Anlıyor!

Seni Çok Bekledim 10. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ayliz, annesinin öldüğünü zannedip fenalaşıyor. Hastaneye vardıklarında onun, ilaç içip muhtemel intihar ettiğini öğreniyorlar. Cemal, Sibel’in ölmediğini öğrenince adamını arayıp işi bitiremediği için ona kızıyor.

SENİ ÇOK BEKLEDİM 9. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Songül, Kadir’in odasında Selo’da olan fotoğrafın aynısını görüyor. İsmet, fotoğrafları karşılaştırıp Selo’nun, Kadir’in kardeşi olabileceğini düşünüp ona iyi davranmaya başlıyor. Hatta ona, harçlık bile veriyor. Meryem, Erol ile görüşmeye devam ediyor. Erol, Meryem’e aşık oluyor.

Hasan, İsmet’i arayıp mahkemede gerçekleri anlatacağını, onların verdiği parayı geri vereceğini söylüyor. İsmet, hemen Cemal’e durumu anlatıyor. Cemal, Hasan’ı hapiste pusuya düşürüyor. Hasan, aldığı bıçak darbeleriyle yere yığılıyor. Meryem, Erol’a baş başa kalabilecekleri bir yere gitmek istediğini söylüyor.

Oda onu, cam eve götürüyor. Meryem, oraya gideceklerini Selo’ya haber veriyor. Erol, bir kaç duble bir şey içtikten sonra kötü oluyor. Meryem onu alıp yukarı yatak odasına çıkıyor. Nezahat, Ayliz’in yanına gidip Cemal’in çok tehlikeli biri olduğunu ve ondan uzak durması konusunda onu uyarıyor.

Kadir, durumu öğrenip Nezahat’la konuşuyor. Ağzından bir laf alamıyor. Ancak dedesinin ölümünde Cemal’in parmağı olduğunu anlıyor. Doktorun yanına gidip dedesinin ölüm nedenini tekrar soruyor. Doktor, kalp krizi olduğunu, kaburgalarında çatlak olduğunu söylüyor.

Bu çatlağın kalp masajı yaparken oluşabileceğini düşündüğü için önemsemediğini söylüyor. Kadir, dedesine otopsi yapılmasını istiyor. Cemal’in Ayliz’le yakınlaşmak istediğini gören Kadir, onu uyarıyor. Onun Ayliz’i ve Erol’un yüzünü bir daha göremeyeceğini söylüyor.

Meryem, Zahide’nin kılığına girip o gece neler olduğunu Erol’dan öğrenmeye çalışıyor. Erol, kaza olduğunu anlatıyor. O da balkondan aşağı düşeceği sırada Selo ile Meryem’i onu düşmekten kurtarıyor.

Seni Çok Bekledim 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ayliz Kadir’in Bir Şeyler…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler