Ana SayfaDizilerArıza 28. Bölüm Fragmanı Yayında! Ali Rıza Babasını Buluyor!

İlgili Postlar

Arıza 28. Bölüm Fragmanı Yayında! Ali Rıza Babasını Buluyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Arıza, 27. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Burak, Haşmet’in kendisini pimi çekilmiş bombalarla beklediğini görünce geri çekilmek zorunda kalıyor. Mithat, Burak’ı Haşmet’e vereceğini söyleyip onu tuzağa düşürmeye çalışıyor. Ali Rıza, telefon sinyalinden babasını buluyor.

Pazar Dizileri 2020

Ali Rıza Babasını Buluyor!

Arıza 28. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Haşmet, Halide’yi bir odaya kilitleyip eline iki tane pimi çekilmiş bomba alıp Burak’ı bekliyor. Ona, ölüme tek başına gitmeyeceğini söylüyor. Burak, geri çekilmek zorunda kalıyor. O anlarda Ali Rıza geliyor. Balaban, Bergüzar’ı öldürmek için Burak ve Murat’la bir plan yapıyor.

ARIZA 27. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Onların yaptığı planı Füsun, Ali Rıza’ya söylüyor. Ali Rıza, Bergüzar’ın yerine geçip onun hayatını kurtarıyor. Balaban, bu planı içeriden birinin Ali Rıza’ya söylediğini anlıyor. Burak ile Murat’ı çağırıp, Füsun’un Ali Rıza’yla konuştuğu telefon kaydını onlara dinletiyor. Balaban, Murat’dan bu ihanetin bedelini Füsun’a ödetmesini istiyor.

Murat, Füsun’un ihaneti karşısında çok üzülüyor. Ona uzaklara gideceklerini söyleyip birlikte arabayla çıkıyorlar. Mithat, Haşmet’le konuşup ona Burak’ı vereceğini söylüyor. Haşmet, onların kendisine tuzak kurduğunu anlıyor. Mithat, Melek’i odaya kapatıyor. Derya’da Halide’yi arayıp annesinin rahatsızlandığını söylüyor.

Halide gelince onu da annesinin yanına kilitliyor. Mithat, Melek ile Halide’nin elinde olduğunu söyleyip onu tehdit ediyor. Haşmet’in tarafını kalabalık görünce Mithat, geri çekilmek zorunda kalıyor. Bergüzar, ölüm listesine Balaban’dan sonra Mithat’ın da adını yazdırıyor.

Ali Rıza, Füsun’u arayıp hemen o evden çıkmasını istiyor. Onun kendisini aradığını öğrendiklerini, onu sağ bırakmayacaklarını söylüyor. Füsun, Murat’a inandığını söylüyor. Ama yinede Ali Rıza’ya konumunu gönderiyor. Murat, Füsun’la konuştuktan sonra silahı kendi kafasına doğrultuyor.

Ali Rıza, Murat’ın kolundan vurup onun intihar etmesini engelliyor. Haşmet, Melek’ten ailesini katleden tetikçilerin Burak ile Murat olduğunu öğreniyor. Kara Hasan’ın yanına gidip Murat’ın yerini öğreniyor ve onu almaya yanına gidiyor. Ali Rıza, babasının kendisini aradığı telefonun sinyallerini takip ettirip yerini buluyor. Aslan’la birlikte oraya gidiyorlar. Ali Rıza, babasını buluyor.

Arıza 27. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Herkes Tarafını Seçiyor Ve Savaş Başlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler