Ana SayfaDizilerKefaret 19. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep Hapiste Saldırıya Uğruyor!

İlgili Postlar

Kefaret 19. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep Hapiste Saldırıya Uğruyor!

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Kefaret, 18. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Arzu, Ahmet’i arayıp karısı ve kızı karşılığında Cansu’yu istiyor. Ahmet, onun şantajına aldırış etmiyor. Zeynep, Arzu’yla buluşuyor. Arzu, tam Zeynep’i öldüreceği sırada Zafer, Arzu’yu vuruyor. Meltem, suçu Zeynep’in üzerine atıyor. Kefaret 19. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Zeynep, hapiste saldırıya uğruyor.

Pazar Dizileri 2020

Zeynep Hapiste Saldırıya Uğruyor!

Kefaret 19. bölüm 1. fragmanında; Zeynep, Arzu’yu yaralama suçundan göz altına alınıyor. Sinan, dönüyor ve hemen Zeynep’in yanına koşuyor. Meltem, Zeynep’in dönemeyeceğini düşünüp onun odasına yerleşiyor. Zeynep, hapse atılıyor. Orada saldırıya uğruyor ve yaralanıyor.

İşte Kefaret 19. bölüm 1. fragmanı…

KEFARET 18. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ahmet, Alp’ten Meltem’in doğum yaptığını öğreniyor. Ama hiçbir hastanede Meltem’i bulamıyor. Onu ve bebeğini Arzu’nun kaçırdığını düşünmeye başlıyorlar. Meltem, sütü gelmeyince kızının karnını doyuramıyor. Arzu, Ahmet’i arayıp karısını ve kızının karşılığında kendisine Cansu’yu getirmesini istiyor.

Ahmet, Meltem’le Arzu’nun iş birliği yaptığını düşünüp, hiçbir şeyin karşılığında Cansu’yu ona vermeyeceğini söylüyor. Emre, işin peşini bırakmıyor ve Zafer’in bebek malzemeleri almak için bir eczaneye gideceğini düşünüp tüm ecza depolarına haber veriyor. Zafer, mama, biberon ve bebek bezi almak için eczaneye gidiyor.

Dönüşte her yerde polis olduğunu görüyor ve onları zor atlatıp eve dönüyor. Arzu, Ahmet’in şantaja boyun eğmemesi karşısında deliye dönüyor. Sinan, gizli görevi nedeniyle kimseyle iletişime geçemiyor. Arzu, Meltem’e bir video çektirip Ahmet’in telefonuna gönderiyor. Zeynep, onun telefonundan videoyu izliyor.

Cansu, Arzu’nun kendisi gibi o bebeği de kaçırdığını öğrendikten sonra ondan nefret ediyor. Zeynep, kimseye haber vermeden Arzu’nun gönderdiği konuma gidiyor. Bu arada Emre, Zafer’in alış veriş yaptığı eczaneyi buluyor ve o civardaki kiralık evleri tek tek geziyor. Arzu, silahını Zeynep’e doğrultuyor.

Zeynep, onun elinden silahı almaya çalışırken silah patlıyor. Ama kimse yaralanmıyor. Emre, silah sesini duyup o tarafa doğru gidiyor. Arzu, Zeynep’i tam öldüreceği sırada Zafer, Arzu’yu uzun namlulu silahıyla vuruyor. O sırada Meltem, bebeğiyle birlikte kaçıyor. Emre, geliyor ve Zeynep’i emniyete götürüyor.

Zafen, yolda Meltem’i alıp yakın bir taksi durağına bırakıyor. Arzu’yu vurduğu için ortadan kaybolması gerektiğini söylüyor. Meltem, çiftliğe gidip Zeynep’in Arzu’yu vurduğunu söylüyor.

Kefaret 18. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zeynep Sinan’ın Hayatından Endişe Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler