Ana SayfaDizilerErdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu Kağıt Ev dizisinde buluştu!

İlgili Postlar

Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu Kağıt Ev dizisinde buluştu!

Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu, Kağıt Ev dizisinde buluştu. Yapımcılığına O3 Medya’nın üstlendiği dizisi yakında Star TV ekranlarında izleyici ile buluşacak. Detaylar haberimizin devamında…

Nur Fettahoğlu Kimdir?

Erdal Beşikçioğlu Kimdir?

Sürükleyici hikayesi ve usta oyunculardan oluşan kadrosuyla ekranlara gelecek olan Kağıt Ev dizisi şimdiden merak uyandırdı. Oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Kağıt Ev ile ilgili gelişmeler gelmeye devam ediyor. O3 Medya’nın imza attığı, yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez oturduğu Kağıt Ev dizisi ile ilgili bilgiler araştırılıyor. Peki, Kağıt Ev dizisi  ne zaman başlıyor? Kağıt Ev dizisi oyuncuları kim? Kağıt Ev dizisi konusu ne? Kağıt Ev dizisi hangi kanalda? İşte Kağıt Ev dizisi oyuncu kadrosu!

Kağıt Ev Dizisinin Oyuncu Kadrosu

Erdal Beşikçioğlu, Ceza Hukuku Profesörü ve Olay Yeri Uzmanı Cihan Fırtına’yı, Nur Fettahoğlu ise başarılı Avukat Aylin Fırtına’yı canlandıracak. Yasak Elma dizisinden kısa bir süre önce ayrılan Can Nergis ile, geçtiğimiz sezon Yasak Elma’ya veda eden Tuvana Türkay da Kağıt Ev dizisinde rol alacak isimler arasında. Birsen Altuntaş’ın twitter hesabında verdiği bilgiye göre diziye Çetin rolüyle Bülent Gültekin, Mert rolüyle Nejat Uygur, İnci rolüyle Tuğçe Aykut ve Melisa rolüyle Bulut Eker de katıldı. Doğduğun Ev Kaderindir’de Dilara yani Kibrit karakterine hayat veren Helin Kandemir’in de Kağıt Ev dizisinin kadrosuna katıldığı ortaya çıktı.

Kağıt Ev Dizisi Konusu

‘Cihan’ ve ‘Aylin Fırtına’, oğulları ‘Mert’, büyük kızları ‘Cemre’ ve küçük kızları ‘Melisa’ ile; mutluluk ve refah içinde, imrenilecek bir hayat yaşamaktadır. Kariyerleri, evleri, hayatları… Kısacası çizdikleri aile tablosu mükemmeldir.
Ama bu mükemmel hayatları tek bir yanlış anlama ile darmadağın olur. Onlar hem çocuklarını hem de ailelerini korumak için her şeyi göze almak zorundadırlar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler