Ana SayfaÜnlülerTuğba Ekinci Demet Akalın'ı Hedef Aldı

İlgili Postlar

Tuğba Ekinci Demet Akalın’ı Hedef Aldı

Tuğba Ekinci, önceki gün Akmerkez’de görüntülendi. Gazetecilerle ayaküstü sohbet eden 43 yaşındaki şarkıcı, genç popçu Aleyna Tilki’yi eleştiren meslektaşı Demet Akalın’ı sert sözlerle hedef aldı. Detaylar haberimizin devamında…

Tuğba Ekinci kimdir?

Aleyna Tek Şarkı ile Gündem Oldu

Aleyna Tilki’ye sahip çıkan Ekinci, “Aleyna benim yeğenimden birkaç yaş büyük. Bizler çocuklarımızın iyi yerlere gelmesini isteyen iyi anneler ve teyzelerle dolu ülkeyiz. O çocuk bir şeyler yapmaya çalışıyor. Tek bir şarkı ile Türkiye’nin gündemine oturdu. Daha sonraki şarkıları da çok sevildi. Fakat Demet Akalın’ın geçmişine baktığınız zaman öyle bir şey söz konusu değil. Tek bir şarkı ile tanınmadı, Türkiye’nin gündemini oturmadı” dedi.
Akalın’a yönelik eleştirilerini sürdüren Ekinci, “Kullanmadığı İbrahim isminde insan yok. Sevgililerini devamlı magazine katarak magazinde boy göstermiş, şarkılarında ayrıldığı erkeklere hitap etmiş bir solistimiz. Radyolarda yakın ilişkileri sayesinde şarkıları çaldı. Patlamış bir ya da iki şarkısı var. Kusura bakma Demet çok havalanıyorsun, havalanma hayatım. Küçücük bir kızla yarışma” ifadelerini kullandı.

Demet Kendine İyi Bakmış Bir Kadın Değil

Sivri dilli şarkıcı, “Demet, ’25 yıl sonra böyle cillop gibi ol’ falan demiş. Kameralar yakına girince öyle görünmüyor. Uzaktan makyaj falan fena değil. Demet kendine iyi bakmış bir kadın değil. Baktığın zaman bir boy var. Onu da şişmanlatmanın bir alemi yok. O boyda olup güzel olması gereken bir kadın tipi değil” şeklinde konuştu.
Demet Akalın’ın Alişan ile birlikte sunduğu sabah programını evde kalmış kızların izlediğini savunan Ekinci, “O sabah programını Hande Yener ya da bana yaptıramazsınız” açıklamasını yaptı.
“Demet kendini övmüş ya ’25 sene sonra böyle ayakta kal, program yap’ diye. Bana göre o program evde kalmış kızların izlediği bir program. Rakibi Hande falan diyorlar ya. Hande’nin yanından bile geçemez.”

Şarkılar Radyonun Şişirmesi

Tuğba Ekinci, Akalın’ın “30’a yakın hit şarkım var” sözlerine, “Onlar radyoların şişirmesiydi. Çünkü o radyolarla çok güzel ticari ilişkiler içerisindeydi. Biz asla o yolu seçmedik. Onun gibi yapsaydık dörde katlardık. Bana göre Demet Akalın asla iyi bir ses sanatçısı değil” karşılığını verdi.
43 yaşındaki şarkıcı, “Ajda Pekkan’ı örnek vermiş, ‘Kimse beni yaşımla yeremez’ demiş. Ajda Pekkan dünyada bir örnek. O Allah vergisi bir durum. Sen Ajda falan olamazsın. Demet insanlardan faydalanmaya gelmiş bir kadın. Asla benim samimiyetimi hak etmiyor” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler