Ana SayfaDizilerSeda Akman Masumlar Apartmanı Dizisinin Kadrosuna Katıldı

İlgili Postlar

Seda Akman Masumlar Apartmanı Dizisinin Kadrosuna Katıldı

Bir İstanbul Masalı, Emret Komutanım ve Behzat Ç. gibi başarılı yapımlarda rol alan Seda Akman reyting rekorları kıran Masumlar Apartmanı dizisinin kadrosuna dahil oldu. Detaylar haberimizde….

Seda Akman Kimdir?

Psikolog Rolünde Diziye Dahil Oldu

TRT 1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı’nın 27. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmana göre ünlü oyuncu Seda Akman dizide psikolog rolünde yer alıyor.

Dizide, Han’ın bir psikoloğa gideceğinin belli olmasının ardından, Kırmızı Oda’nın başrol oyuncusu Binnur Kaya’nın diziye transfer olacağı iddia edilmişti. Ancak Seda Akman’ın fragmanda psikolog olarak yer alması söz konusu iddiayı yalanlamış oldu. Yeni bölümde İnci’nin tavsiyesi üzerine Han, psikoloğa giderek neden çöp topladığını anlatmaya başlayacak.

Masumlar Apartmanı Son Bölümde Yaşananlar

Safiye, Naci’yi fenalaşmış bir vaziyette buluyor. Han, Naci’den gitmesini istiyor. Naci, Safiye’yle konuşup kızı için Ankara’ya gideceğini söylüyor. Safiye, Naci’yi geri döndürmek için tren istasyonuna gidiyor. Ama Naci’ye yetişemiyor.

Safiye, İnci’nin babasının öldüğünü duyunca ona tokat attığı için üzülüyor. Han, ablasına eğer bir daha böyle bir şey yaparsa, kendisinin de onun sevdiğine zarar vereceğini söylüyor. Safiye, İnci ayaklarıyla içeri girdiği için başlıyor temizlik yapmaya.

Temizlik bittikten sonra hemen helva yapmaya başlıyor. Naci’ye ayırdığı helvayı kendisi götürüyor. Naci, fenalaşıp yere yığılıyor. Safiye, onu öyle yerde görünce hemen yardım istiyor. Bu arada, onun öyle olmasının kendisi yüzünden olduğunu düşünmeye başlıyor. Han, Naci’nin ablasının yanında fenalaştığını öğreniyor.

Hemen Naci’nin yanına gidip, eğer onun yanındayken ölürse ablasının bir daha toparlanamayacağını, eğer bırakıp giderse üzüleceğini ama unutacağını söylüyor. Naci, Safiye’yle buluşup ona kızının kendisini çok özlediğini ve gitmek zorunda olduğunu söylüyor. Safiye, üzülse de ona bir şey diyemiyor.

Ama eve geldiğinde Gülben’den, abisinin ondan gitmesini istediğini duyduğunu söylüyor. İnci, babasının cenazesine gitmiyor. Ama Safiye’yle konuştuktan sonra Ege’ye destek olmak için yanına gidiyor. Esat, Gülben’e hediye alıp veriyor. Gülben, Esat’ın kendisiyle tekrar görüşmek istediğini duyunca sevinçten havalara uçuyor.

Esra, evin kapısının kilitlerini değiştiriyor ve çok korktuğu için Esat’ı yanına çağırıyor. Esat’dan o gün gitmemesini istiyor. Gülben, Esat’ın Esra’nın evinde kaldığını o çıkarken görüyor. Duydukları karşısında ne düşüneceğini bilemiyor. Tuvaleti geliyor ve oracıkta oturup onların yanına gelmesini istemiyor.

Safiye, Naci’ye gitmemesini söylemek için otele gidiyor. Onun çıktığını ve tren garına gittiğini öğreniyor. İnci onu, tren garına götürüyor. Ama Naci’yi bulamıyorlar. Tren hareket edip gidiyor. Safiye, trenin arkasından baka kalıyor.

Masumlar Apartmanı 27. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gülben Ablası Gibi Davranmaya Başlıyor!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler