Ana SayfaÜnlülerAli Sunal'dan Yüreklere Su Serpen Haber

İlgili Postlar

Ali Sunal’dan Yüreklere Su Serpen Haber

Hastanede koronavirüs tedavisi gören Ali Sunal’dan yüreklere su serpen haber geldi. Ali Sunal’ın sağlık durumu nasıl? İşte detaylar;

Ali Sunal Hastaneye Kaldırıldı…

Piyano ve keman virtüözü olan sanatçı Ömer Öztüyen ile olan evliliğinden olan kızı Nova’yı kucağına alan Ezo Sunal, doğumdan çok kısa bir süre sonra covid 19′ a yakalanmıştı. İlk defa ebeveyn olan Ezo Sunal’ın hemen sonrasında ikinci defa baba olmaya gün sayan Ali Sunal ‘dan da kötü haber gelmiş ve onunda Korona virüs olduğu öğrenilmişti..

Öte yandan Ali Sunal’ın kayınvalidesi ve kayınpederi Bülent-Şehnaz Kurbanzade’nin de korona virüse yakalandığı biliniyor. Ünlü oyuncunun ikinci bebeğine gebe olan eşi Nazlı Kurbanzade’nin Covid 19’a yakalanıp yakalanmadığı hala bilinmezken, konuyla alakalı Sunal ailesinden bir açıklama bekleniyordu.

Ali Sunal’dan Ezo Sunal paylaşımı

Ali Sunal’dan Yüreklere Su Serpen Haber

Sağlık durumu iyiye giden Ali Sunal, sosyal medya hesabından sevenlerinin yüreklerine su serpen bir açıklama yaptı. Sunal açıklamasında “Herkese merhaba. Tedavim bitti iyiyim. Eve çıktım ilgilenen herkese teşekkürler sağlıklı günler dilerim” dedi.

Sunal’ın paylaşımına başta kız kardeşi Ezo Sunal olmak üzere Emre Altuğ ve Dolunay Soysert’ten de yorum geldi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler