Ana SayfaÜnlülerCemal Can Canseven Survivor All Star'da Olacak Mı?

İlgili Postlar

Cemal Can Canseven Survivor All Star’da Olacak Mı?

Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler yarışmasının şampiyonu Cemal Can Canseven, gelecek yıl All Star’a katılıp katılmayacağını sorusunda bir hayli zorlandı. Cemal Can Canseven Survivor All Star’da olacak mı?

Danla ile Tanışma Hikayesi

Danla Bilic’le herkesi imrendiren bir dostluğa sahip olan Cemal Can nasıl tanıştıklarını “Danla’yla ikimizin hiçbir sosyal medya hesabı yokken üniversite hazırlıkta, İngilizce kursunda tanıştık. Aynı sınıfa düşmüştük. Konuşmuyordu, soğuktu. Öyle tipleri çok severim. Gördüğüm an onunla arkadaş olmam gerektiğini düşündüm. O da aynısını hissetmiş meğer. O zamandan beri de hiç ayrılmadık.” sözleriyle anlattı

Hastalığı Atlatan Cemal Can Canseven Harekete Geçti!

Cemal Can’dan Aleyna Tilki İtirafı

Bir süredir Aleyna Tilki’yle adı aşk dedikodularına karışan Cemal Can “Aleyna Tilki’ye ilk çıktığı günden beri çok hayrandım. Şimdi sohbet ediyoruz, birlikte yemek yiyoruz… Ona üç yıl önce paylaştığım ‘story’leri gösteriyorum. Paylaşımların altına “Bir gün mutlaka tanışacağız Aleyna” falan yazmışım. Evrene attığın imzalar önemli…” dedi. Cemal Can bir süre hayatına kimseyi almayacağını söylese de bu açıklamasıyla kafaları karıştırdı.

Aleyna Tilki Kimdir?

Cemal Can Canseven Survivor All Star’da Olacak Mı?

Cemal Can Canseven, Survivor 2020 yarışmasında Barış Murat Yağcı’yı geride bırakarak şampiyonluk ipini göğüslemişti. Geniş bir hayran kitlesi kazandıktan sonra oyunculuk yapmaya başlayan Can Canseven, TV8’de ekranlara gelen ‘Survivor Panorama Haftasonu’ programına konuk oldu.

Bu sene kimlerin son dörde kalacağı sorulan Canseven, “Gönüllülerden Poyraz, Ayşe, Aleyna Kalaycıoğlu ve ünlülerden Batuhan” dedi.

Survivor Cemal Can, “Seneye Survivor All Star yapılacağı söylense, sana da yarışmaya katılman için teklif gelse ne yaparsın?” sorusuna cevap vermekte zorlandı. 25 yaşındaki fenomen, bir süre düşündükten sonra, “Eyvah, eyvah. Çok zor. Yüreğim kaldırır mı o kadar hüznü tekrar, bilmiyorum” ifadelerini kullandı.

Cemal Can Canseven Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler