Ana SayfaDedikoduHastalığı Atlatan Cemal Can Canseven Harekete Geçti!

İlgili Postlar

Hastalığı Atlatan Cemal Can Canseven Harekete Geçti!

Hastalığı atlatan Cemal Can Canseven harekete geçti. Covid-19’u atlatan Cemal Can Canseven, geçtiğimiz gün Metropol İstanbul’da kameralara yakalandı. Muhabirlerle ayak üstü samimi bir röportaj yapan Cemal Can gelecekteki sürprizlerden bahsetti. İşte Cemal Can’ın o açıklamaları;

Cemal Can Canseven Koronavirüse Yakalandı!

Exxen’de yer alan İşte Bu Benim Masalım dizinde başrol oynayan Survivor şampiyonu Cemal Can Canseven’den kötü haber geldi. Sosyal medyadan hastalandığını duyuran Cemal Can “Covid testim pozitif çıktı şükür hafif atlatıyorum evde karantina sürecim başladı. İlaçlarımı almaya başladım, lütfen kendinize çok dikkat edin” notunu düştü.

Cemal Can’dan Aleyna Tilki İtirafı

“Hastalığı Kolay Atlattım”

Sağlık durumunun iyi olduğunu söyleyen yakışıklı fenomen Cemal Can Canseven koronavirüs günleri için “Şuanda sağlık durumun gayet iyi. İki defa bir gün arayla test yaptırdım, ikisi de negatif çıktı. Beni çok etkilemedi zaten kolay atlattım sayılır. Evde durmakta iyi geldi açıkçası, kendime vakit ayırabildim. Evdeyken kitap okudum, film izledim ve sporumu yaptım.  Kendimle sosyalleştim diyebilirim.” dedi.

Cemal Can Canseven Kimdir?

Hastalığı Atlatan Cemal Can Canseven Harekete Geçti!

Mustafa Ceceli‘yle birlikte bir şarkı hazırlamaya başlayan Cemal Can Canseven, şarkının Mart ayında dinleyicilerle buluşacağını dile getirdi. Çıkaracakları şarkı için de çok heyecanlı olduğunu ifade eden Cemal Can “Çok güzel bir şarkı olduğuna inanıyorum. Mustafa Celeli’yle de uyumumuz çok güzeldi. Muhtemelen Mart ayında şarkımız çıkacak.” açıklamasını yaptı.

Mustafa Ceceli Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler