Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 27. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gülben Ablası Gibi Davranmaya Başlıyor!

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 27. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gülben Ablası Gibi Davranmaya Başlıyor!

TRT 1’in büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Masumlar Apartmanı, 27. yeni bölümüyle 23 mart salı günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Safiye, Naci’yi fenalaşmış bir vaziyette bulur. Han, Naci’den gitmesini ister. Naci, Safiye’yle konuşup kızı için Ankara’ya gideceğini söyler. Safiye, Naci’yi geri döndürmek için tren istasyonuna gider. Ama Naci’ye yetişemez. Masumlar Apartmanı 27. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Gülben, ablası gibi davranmaya başlıyor.

Salı Dizileri 2020

Gülben Ablası Gibi Davranmaya Başlıyor!

Masumlar Apartmanı 27. bölüm 1. fragmanında; Han, psikologa gitmeye başlıyor. Gülben, Esat konusunda hayal kırıklığına uğradıktan sonra ablası gibi annesinin kıyafetlerini giyip, onun gibi davranmaya başlıyor. İnci, için ev çekilmez hal alıyor. Safiye’den iki tane, onun sabrını zorluyor. Naci, geri mi dönüyor?

İşte Masumlar Apartmanı 27. bölüm 1. fragmanı…

MASUMLAR APARTMANI 26. BÖLÜM ÖZETİ!

Safiye, İnci’nin babasının öldüğünü duyunca ona tokat attığı için üzülür. Han, ablasına eğer bir daha böyle bir şey yaparsa, kendisinin de onun sevdiğine zarar vereceğini söyler. Safiye, İnci ayaklarıyla içeri girdiği için başlar temizlik yapmaya.

Temizlik bittikten sonra hemen helva yapmaya başlar. Naci’ye ayırdığı helvayı kendisi götürür. Naci, fenalaşıp yere yığılır. Safiye, onu öyle yerde görünce hemen yardım ister. Bu arada, onun öyle olmasının kendisi yüzünden olduğunu düşünmeye başlar. Han, Naci’nin ablasının yanında fenalaştığını öğrenir.

Hemen Naci’nin yanına gidip, eğer onun yanındayken ölürse ablasının bir daha toparlanamayacağını, eğer bırakıp giderse üzüleceğini ama unutacağını söyler. Naci, Safiye’yle buluşup ona kızının kendisini çok özlediğini ve gitmek zorunda olduğunu söyler. Safiye, üzülse de ona bir şey diyemez.

Ama eve geldiğinde Gülben’den, abisinin ondan gitmesini istediğini duyduğunu söyler. İnci, babasının cenazesine gitmez. Ama Safiye’yle konuştuktan sonra Ege’ye destek olmak için yanına gider. Esat, Gülben’e hediye alıp verir. Gülben, Esat’ın kendisiyle tekrar görüşmek istediğini duyunca sevinçten havalara uçar.

Esra, evin kapısının kilitlerini değiştirir ve çok korktuğu için Esat’ı yanına çağırır. Esat’dan o gün gitmemesini ister. Gülben, Esat’ın Esra’nın evinde kaldığını o çıkarken görür. Duydukları karşısında ne düşüneceğini bilemez. Tuvaleti geliyor ve oracıkta oturup onların yanına gelmesini istemez.

Safiye, Naci’ye gitmemesini söylemek için otele gider. Onun çıktığını ve tren garına gittiğini öğrenir. İnci onu, tren garına götürür. Ama Naci’yi bulamazlar. Tren hareket edip gider. Safiye, trenin arkasından baka kalır.

Masumlar Apartmanı 27. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Safiye Naci’ye Yetişemiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler