Ana SayfaDizilerMasumiyet 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Harun Hale'nin Ne Yapmaya Çalıştığını Anlıyor!

İlgili Postlar

Masumiyet 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Harun Hale’nin Ne Yapmaya Çalıştığını Anlıyor!

Fox Tv’nin yeni gözde dizisi Masumiyet, 5. yeni bölümüyle 24 mart çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; İrem, intihar videosu yayınlar ve kocasının Ela ile buluştuğunu söyler. Bahar, kızının bunu yaptığına inanamaz. Tabi, Hale’de oğluna büyük tepki gösterir. Hale, ne pahasına olursa olsun oğlunun bir daha tutuklanmaması için onu, yurt dışına kaçırır. Masumiyet 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Harun, Hale’nin ne yapmaya çalıştığını anlıyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Harun Hale’nin Ne Yapmaya Çalıştığını Anlıyor!

Masumiyet 5. bölüm 2. fragmanında; Ela, o günle alakalı bir şeyler hatırlamaya başlıyor. Psikolog onun sürekli karnını tuttuğunu fark ediyor. Ela’nın avukatı hakime İlker’in tutuklanmasını talep ediyor. Hale, köşeye sıkışıyor. Harun, onun ne yapmaya çalıştığını anlayıp onu, İlker’i ihbar etmekle tehdit ediyor. Ondan cevap alamayınca hakimden söz istiyor.

İşte Masumiyet 5. bölüm 2. fragmanı…

MASUMİYET 4. BÖLÜM ÖZETİ!

İlker, hastaneye Ela’yla konuşmaya gider. Ela, onun konuşmasından sonra onun masum olabileceğini düşünmeye başlar. İlker, Bahar gelince özellikle boynundaki şalı yere alır. Ela, şalın üzerinden bir telefon numarası bulur. Bahar, güvenliği çağırıyor ve yaka paça İlker’i dışarı attırır.

İlker, hastanenin kapısında gazetecilere yakalanır. Onun hastaneye gitmesiyle tekrar oklar kendisine çevirilir. Avukatı, Hale’yle birlikte İlker’e bir metin ezberletir. Eve gazetecileri çağırıp ona, İlker, ezberlediği metin ve mimik hareketleriyle birlikte nişanlısından ayrı olduğu dönemde. Ela ile kısa bir ilişki yaşadığını itiraf eder.

Ela’dan ve ailesinden, ayrıca karısından özür diler. Bu arada İlker’in ayağına elektronik kelepçe takılır. Ela, o numarayı arayıp İlker’i dinler. İlker, ona yalvarır. Ela, hastaneden taburcu olup eve gelir. Annesi, o gün kızının yarım kalan doğum gününü kutlar. Ela, cep telefonundan İlker’i arayıp onunla konuşur.

İlker ona, mahkemede istediği ifadeyi vermesi için yalvarır. Mahkeme günü, Ela’nın avukatı hakime yeni bir görüntü fotoğraf vererek İrem’in, tutuklanmasını talep eder. İrem, Ela’yı darp etmekten göz altına alınır. Barda, içkiyi fazla kaçıran İrem, bar sahibine Ela’yı öldürmesini suçu İlker’in üzerine atmasını istediği anların görüntüleri ortaya çıkar.

Hale, daha önceden bar sahibini bulup tüm kumar borçlarını kapatıp onu yurt dışına gönderir. Tabi böylelikle oğlu kurtulup İrem, suçlu durumuna düşer. Harun, kızını kurtarmak için Hale’nin eline düşer. Onun istediği yemeğe gitmek zorunda kalır. Bahar ile Harun, konuşmak için bir araya gelir.

Masumiyet 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hale Oğlunu Yurt Dışına Kaçırıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler