Ana SayfaDizilerYasak Elma 103. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Yıldız Uyanınca Şok Üstüne Şok...

İlgili Postlar

Yasak Elma 103. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Yıldız Uyanınca Şok Üstüne Şok Yaşıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Yasak Elma, 103. yeni bölümüyle 22 mart pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Yıldız, yangından sonra beş yıl boyunca uyur. Bu sırada Hasan Ali’nin yerine başkan olarak Sedai geçer. Yıldız, uyandıktan sonra Halit Can’le beş yıl sonra görür. Şahika, Halit Can’ı Cansu’nun elinden almak için Yıldız’a yardım edeceğini söyler. Yasak Elma 103. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Yıldız, uyanınca şok üstüne şok yaşıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Yıldız Uyanınca Şok Üstüne Şok Yaşıyor!

Yasak Elma 103. bölüm 3. fragmanında; Yıldız, hastanede gözlerini açtığında doktordan beş yıl boyunca komada olduğunu öğreniyor. Çağatay, Yıldız’a evlendiğini söylüyor. Yıldız’ın uyanmasıyla Cansu, evliliğinin bitmesinden korkuyor.

İşte Yasak Elma 103. bölüm 3. fragmanı…

YASAK ELMA 102. BÖLÜM ÖZETİ!

Yıldız, Çağatay’la Cansu’yu otel odasında basar. Çağatay, bir türlü Yıldız’a kendisini ifade edemez. İhanete uğradığını düşünen Yıldız, oğlunu da alıp annesiyle birlikte bir otel odasına gider. Şahika, Mahmut’la boğuşurken onu öldürür. Zehra’nın odasına gidip onu aşağı indirir ve eline Mahmut’u öldürdüğü aleti onun eline tutuşturur.

Hasan Ali, geldiğinde Mahmut ölmüş olur. Bu cinayet Zehra’nın üzerine kalmaması için hemen bir adamından cinayeti üstlenmesini ister. Zehra, gerçekleri anlatır. Şahika’nın kendisini aşağı getirip eline bir şey verdiğini söyler. Ama Şahika, onun akıl sağlığının yerinde olmadığını söyleyip geçiştirir.

Ona daha güçlü sakinleştiriciler alır. Çağatay, Yıldız’ın evi terk ettiğini duyunca hemen babasının yanına gidip, başından geçenleri ona, bir bir anlatır. Hasan Ali, hemen Cansu’yu evden gönderir. Cansu, Ender’in yanına gidip onların yüzünden bu halde olduğun söyler.

Hasan Ali, Yıldız’ın yanına gidip onu otelden alıp evine getirir. Feride, Yıldız’la oğlunun ayrılmasını istemez. Hatta, Halit Can’ı özler. Şahika, Çağatay ile Yıldız’ı barıştırmak için Hasan Ali’yle birlikte yemeğe çıkar.

Çıkarken de, barışsınlar diye Çağatay ile Yıldız’ın odasını üzerinden kilitler. Cansu, evde kimse yokken tüm eve benzin döküp ateşe verir. Yıldız ile Çağatay, kapı kilitli olduğu için dışarı çıkamaz. Yıldız, dumana dayanamayıp bayılır. Hasan Ali, evde yangın çıktığını duyup eve koşar.

Yasak Elma 103. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yıldız Beş Yıl Sonra Uyanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler