Ana SayfaDizilerHekimoğlu 42. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ateş İpek'i Ve Yolcuları Kurtarabilecek Mi?

İlgili Postlar

Hekimoğlu 42. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ateş İpek’i Ve Yolcuları Kurtarabilecek Mi?

Kanal D’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Hekimoğlu, 42. yeni bölümüyle 23 mart salı günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ateş, tatile gitmek için uçağa biner. Ama hastaneye ekibinin çözemeyeceği bir hasta gelir. Hemen Ateş’i arayıp ondan yardım isterler. Ateş, uçakta ekibine benzeyen üç kişi seçip vakayı çözmeye çalışır. Hekimoğlu 42. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ateş, İpek’i ve yolcuları kurtarabilecek mi?

Salı Dizileri 2020

Ateş İpek’i Ve Yolcuları Kurtarabilecek Mi?

Hekimoğlu 42. bölüm 2. fragmanında; İpek ile Ateş’in bulunduğu uçakta bilinmeyen bir nedenle hastalık baş gösteriyor. İpek’te, enfekte oluyor. Ateş, yolcuları ve İpek’i kurtarmak için kolları sıvıyor. Öte yandan hastanede durumlar karışıyor. Orhan ile Ateş’in ekibi gizemli hastanın rahatsızlığını çözmeye çalışıyor.

İşte Hekimoğlu 42. bölüm 2. fragmanı…

HEKİMOĞLU 41. BÖLÜM ÖZETİ!

Ünlü fotoğrafçı Berrak, çekim sırasında fenalaşır. Felç geçirmiş bir vaziyette hastaneye getirilir. İpek, böylesi önemli hastayı Ateş’e emanet eder. Ateş, Berrak’ın tüm tetkiklerini yaptırır. Karnındaki bebeğin onu hasta ettiğine, eğer bebek alınmazsa annenin hayatının tehlikeye gireceğini düşünür.

İpek’in yanına gidip durumu anlatır ve hastayı ikna etmeleri gerektiğini söyler. Berrak’ın yanına giden İpek, ona durumu anlatmaya çalışır. Onun 42 yaşında olduğunu, iki kez düşük yaptığını ve beşinci denemeden sonra hamile kalabildiğini öğrenir. Eğer, bu gebeliği biterse bir daha anne olma hayali düşünemeyeceğini söyler.

İpek, kendisini onun yerine koyup vakayı Ateş’ten alır ve tedaviye kendisi devam eder. Ateş’in ekibi, İpek’in aynı Ateş hocaları gibi davrandığını görürler. Bebeğin, mesanesinde sorun olduğu anlaşılır. Berrak’ın karaciğeri iflas etme durumuna gelir. İpek, açık rahim ameliyatı yapıp bebeği, anne karnından almadan ameliyat edebileceklerini düşünür.

Ateş’te ameliyata girer. Berrak’ın kalbi durur. O sırada Ateş, bebeğin kordonunu kesmek ister. Ama İpek, müsaade etmez. İpek, ısrarla Berrak’ı hayata döndürmeye devam eder ve hasta hayata döner. O arada bebeğin eli görünür. Ateş, onun eline dokunup duygusal anlar yaşar.

Ameliyat başarılı geçer ve Berrak, hastaneden taburcu olur. Ateş, tatile gitmek için plan yapar. İpek ona, bir Taylant bileti hediye eder.

Hekimoğlu 42. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ateş Uçakta Vaka Çözüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler