Ana SayfaDizilerAlev Alev 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ömer'in Sabrını Zorluyorlar!

İlgili Postlar

Alev Alev 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ömer’in Sabrını Zorluyorlar!

Show Tv’nin sevilen dizisi Alev Alev, 19. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Cemre, Çelebi’ye mahkum olmak zorunda kalıyor. Ozan, Çelebi’nin büyük bir açığını buluyor. Çiçek, Atlas için Ali’den vazgeçiyor. Rüya, Ömer’le arkadaşlarıyla yemeğe gidiyor. Orada, Rüya’nın Ömer’le birlikte olamayacağı konuşuyor. Ömer’in sabrını zorluyorlar.

Perşembe Dizileri 2020

Ömer’in Sabrını Zorluyorlar!

Alev Alev 20. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ömer, Zeynep’le konuşurken Rüya, onları görüyor ve kıskanıyor. Ozan’ın Arkeolog arkadaşı, ona verdiği sikkelerin bir tanesinin yurt dışında yapılan açık arttırmalarda, yirmi bin eurodan alıcı bulacağını söylüyor. Cemre, başka seçeneği olmadığı için kızı için eve geri dönüyor.

ALEV ALEV 19. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Çelebi, Cemre’yi boşanmayı iptal etmek için zorluyor. Eğer evrakları imzalamazsa, o evden gideceği konusunda onu tehdit ediyor. Cemre, kızı için evrakları imzalıyor. Rüya, Cemre’nin alı konulduğuna dair şikayette bulunup polislerle birlikte onu almaya Çelebi’nin evine giriyor. Cemre ona, zorla getirilmediğini ve boşanmaktan vazgeçtiğini söylüyor.

İskender, Atlas’a sürpriz hazırlıyor ve Çiçek’te onunla birlikte gidiyor. Atlas, çok güzel bir gün geçiriyor. Dönüşte Ali, onları mutlu bir şekilde döndüklerini görüp, Çiçek’e yine bir karar vermesini istiyor. İskender’in ona aşık olduğunu, kendisini onun yüzünden ayrıldığın düşünüyor.

Çiçek’in kararı Atlas’tan yana olunca Ali ona, keşke o yangında ölmüş olmasını istediğini söyleyip gidiyor. İskender, Çiçek’e aşık olduğunu kendisine itiraf edemezken Arzu, onun ona, aşık olduğunu anlıyor. Zeynep’in konuşmaları Rüya’nın kafasını karıştırıyor.

Çelebi, başkanlık secimi için zorla yanında duruyor. Orada Ozan’ı görüyor ve onunla konuşuyor. Cemre Ozan’a, onlara zarar gelmemesi için kendisinden uzak durmasını istiyor. Ozan. ona Çelebi’nin peşinde olduğunu ve onsuz bir hayat düşünemediğini söylüyor.

Cemre Ozan’a, savaşmaktan pes etmediğini söylüyor. Çelebi, Cemre’ye ancak aynı evden ölerek çıkabileceklerini söylüyor. Ozan, Güneş’ten Cemre’ye mesaj gönderiyor. Güneş, annesinin o evde neler yaşadığını ve oradan mutlu başka hayat yaşamak istediğini için, ona o mesajı veriyor.

Cemre, o evde kalıp Çelebi’nin açığını bulup onu hapse göndermek için orada kalıp Ozan’a haber vermesi gerektiğini anlıyor. Bülent, Atlas’ı almak için eve geliyor. Çiçek ona, karşı duruyor. Ali’yi, Atlas için terk eden Çiçek, Tomris’i görmeye giriyor. Ona, artık Atlas’ın kendisiyle konuştuğunu söylüyor.

Alev Alev 19. Bölüm Ön İzlemesi Yayında! Çiçek Atlas İçin Aşkından Vazgeçiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler