Ana SayfaDizilerAlev Alev 19. Bölüm Ön İzlemesi Yayında! Çiçek Atlas İçin Aşkından Vazgeçiyor!

İlgili Postlar

Alev Alev 19. Bölüm Ön İzlemesi Yayında! Çiçek Atlas İçin Aşkından Vazgeçiyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Alev Alev, 19. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Cemre, yakınlarına ve Güneş’e zarar gelmemesi için Çelebi, ne derse onu yapmak zorunda kalır. Ozan, Cemre’ye onsuz bir hayat düşünemediğini söyler. Atlas, İskender’i çok sever ve onunla çok güzel vakit geçirir. Ali, onları birlikte görünce kıskançlıktan deliye döner. Alev Alev 19. bölüm ön izlemesi yayınlandı. Çiçek, Atlas için aşkından vazgeçiyor.

Perşembe Dizileri 2020

Çiçek Atlas İçin Aşkından Vazgeçiyor!

Alev Alev 19. bölüm ön izlemesinde; Ali, Çiçek’le konuşmak için geri dönüyor. Çiçek’e, İskender’in ona aşık olduğunu söylüyor. Tekrar, ona kendisi ile Atlas arasında bir seçim yapmasını istiyor. Çiçek, kendisini anlamayan Ali’yi ne kadar çok severse sevsin ret etmek zorunda kalıyor.

İşte Alev Alev 19. bölüm ön izlemesi….

ALEV ALEV 18. BÖLÜM ÖZETİ!

Çelebi, Güneş’i okuldan alıp ona yeni ev aldığını söyler ve Ozan’ların evine gider. Tapuyu Cemre’ye uzatır. Cemre, tapuyu yırtıp kızını onun elinden alır. Ozan ve annesi, evi boşaltır. Cemre, patronunda, Rüya Ömer’de kalmaya başlar. Cemre ile Çelebi’nin boşanma davası görülür.

Çelebi, mahkemede Cemre’den boşanmaya kabul eder. Hakim, Güneş’in velayetini babasına verir. Cemre, bir kez daha yıkılır. Tomris, Atlas’ın velayetini almak için mahkemeye güçlü bir şahitle çıkar. Bülent’in kumar oynadığı yerin sahibi mahkemede şahitlik yapar ve Atlas’ın velayetini alması zorlaşır.

Çelebi, Tomris’e yenildiği için hemen polise kızının yerine başka bir kadın cesedinin DNA’larını değiştirdiğini ihbar eder. Tomris, tutuklanır. Hapisten çıkması zorlaşan Tomris, hastaneyi ve evi Çiçek’in üzerine geçirir. Ali, hapisten çıkıyor ve Çiçek’le birlikte Antalya’ya yerleşmek ister. Çiçek’e, kendisi ile Atlas arasında bir karar vermesini ister.

Atlas’ı o halde bırakamayan Çiçek, Ali’ye onunla gelemeyeceğini söyler. Ozan, Çelebi’nin sakladığı tarihi eserlerin bir kaçını arkeolog arkadaşından araştırmasını istemişti, Arkadaşıyla görüşüp Çelebi’yi mahvetmek için eline bir koz geçtiğini öğrenir. İskender, elindeki ihaleyi abisinin kazandığını duyunca, kendisine oyun oynadığını anlar.

Belediye başkanlığı için reklam çalışmaları için şirketten alacağı gideri öğrenen İskender, o giderleri ödemez. Çelebi, giderlerin ödenmediğinden dolayı reklamların başlamadığını anlayıp soluğu İskender’in yanında alır. İskender’in kendisine rest çekmesiyle Çelebi, ona da diş bileğlemeye başlar.

Çelebi, evdeki hizmetçinin Çiçek’le konuştuğunu duyar. Kadını yakalayıp yanındayken Çiçek’i arayıp Çelebi’nin, Güneş’in yemeğine ona verdiği ilaçlardan koyduğunu gördüğünü söyler. Cemre, pes edip Çelebi’nin evine gitmek için yola çıkar.

Alev Alev 19. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali Çiçek’i İskender’den Kıskanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler