Ana SayfaDizilerMaraşlı 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Maraşlı Evinde Silahlı Saldırıya Uğruyor!

İlgili Postlar

Maraşlı 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Maraşlı Evinde Silahlı Saldırıya Uğruyor!

Atv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Maraşlı, 11. yeni bölümüyle 22 mart pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Mahur, Maraşlı’nın kendisinden sakladığı bir şeyler olduğunu ve o yüzden ayrılmak istediğini anlar. İlhan, karısıyla ilişkisi olduğu öğrendikten sonra Ozan’ı öldürür. Acer’in oğlu, Maraşlı’nın peşine düşer. Mahur, yaralanır. Maraşlı 11. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Maraşlı, evinde silahlı saldırıya uğruyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Maraşlı Evinde Silahlı Saldırıya Uğruyor!

Maraşlı 11. bölüm 1. fragmanında; Maraşlı, ne olursa olsun gittiği yoldan geri dönmek istemiyor. Mahur’u yaralı bir şekilde hastaneye yetiştirmeye çalışıyor. Maraşlı, evindeyken silahlı saldırıya uğruyor. Hemen, Zeliş’i siper alıyor. İşin içinde Necati’nin de olduğu anlaşılan saldırıdan sonra Maraşlı, kendisinin kafasına sıkacaklarını, ama bir daha kızına dokunmayacaklarını söylüyor.

Maraşlı 11. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1372457599329832962

MARAŞLI 10. BÖLÜM ÖZETİ!

Mahur, Maraşlı’nın kendisini terk etmesinden sonra yurt dışından geri döndüğüne pişman olur. Ancak, onun kendisinden bir şeyler sakladığını anlar. Maraşlı’ya konuşup onun artık koruması olmasını istemediğini söyler. Maraşlı, işiyle aşkı arasında kalır.

Necati, Ömer’in oğlu olduğunu ve Savaş’ın kendi kardeşi olduğunu bilir. Kardeşiyle birlikte yıllarca Aziz’den intikam almak için savaşır. Ama, onun alkolik oğlu gibi görünür. İlhan, Savaş’la konuşmaya gider. Ona, uyuşturucu işi yapamayacağını söyler. Savaş, onun bu teklifini kabul eder.

Ancak konuşmalarından sonra hemen ona, karısıyla Ozan’ın beraber çekilmiş fotoğraflarını gönderir. İlhan, fotoğrafları gördükten sonra evde karısıyla kavga eder. Ozan’la hiçbir şey olmamış gibi buluşan İlhan, onu bir ormana götürür. Acer’in oğlu, Maraşlı’dan intikam almak için onun kardeşi dediği Nevzat’ı kaçırıp işkence eder.

Maraşlı’ya, onun fotoğraflarını gönderip yanına çağırır. Mahur, Ozan’la buluşup ondan, Maraşlı’nın güvenilmez biri olduğunu, onun Savaş’la çalıştığını düşünür. Maraşlı, onu oradan alıp uzaklaştırır. Mahur’u, götürürken Acer’in oğlu peşlerine düşer. Ateşli saldırıda Mahur, yaralanır.

Maraşlı, onu yaralı bir şekilde emniyetli bir yere koyup, onlarla çatışmaya girer. Artık, ne Maraşlı’nın nede, Mahur’un mücadele edecek hali kalmaz. Maraşlı, ellerini havala kaldırıp teslim olur. İlhan ile karısı ise, Ozan’ın cesedini gömmek için mezar açar. Onun cesedini gömüp hayatlarına devam etmek isterler.

Ancak, onların oraya gittiğini ve İlhan’ın Ozan’ı öldürdüğünü Savaş ile Necati, görür. O anları kameraya kayıt eder. Maraşlı’nın, ekibi onun zor durumda olduğunu anlayıp onu kurtarmak için harekete geçer. Bu arada Mahur, çok kan kaybettiği için hayal görmeye başlar.

Maraşlı 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Maraşlı Mahur’un Hayatını Kurtarabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler