Ana SayfaDizilerSadakatsiz 23. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Derin Duyduklarından Sonra Ne Yapacak?

İlgili Postlar

Sadakatsiz 23. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Derin Duyduklarından Sonra Ne Yapacak?

Kanal D’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Sadakatsiz, 22. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Asya, gazetede çıkan haberden sonra Turgay’la görüşüyor. İşlerin daha büyüyeceğini düşünüp Gönül’e o videoyu gönderiyor. Derin, Asya’nın evinin sokağına kamera taktırıyor. Volkan, Ali için Asya’nın evine yemeğe gidiyor. Yemekten sonra Asya’ya, Derin’den boşanacağını söylüyor. O anlara şahit olan Derin, duyduklarından sonra ne yapacak?

Çarşamba Dizileri 2020

Derin Duyduklarından Sonra Ne Yapacak?

Sadakatsiz 23. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Sinan, Asya’yı arayıp sergisinden ona ait olan bir fotoğrafın çalındığını söylüyor. Asya, Volkan’ı arayıp böyle bir şey yapıp yapmadığını soruyor. Volkan, yine soluğu Asya’nın evinde alıyor. Eski hastasının Asya’yı rahatsız ettiğini düşünüp müdahale etmek istiyor.

SADAKATSİZ 22. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Asya’da, Volkan’a kendisini ondan başka kimsenin rahatsız etmediğini söylüyor. Asya, gazetede çıkan haberlerden sonra Turgay’la konuşuyor. Turgay, bu karalama olayının daha büyük sonuç doğurabileceğini, Ali’nin yakasını düzeltirken fotoğrafını çekip ona şiddet uyguladığını haber yapabileceğini söylüyor.

Asya, gazeteye gidip onlara, hastanenin ve kendisinin tazminat davası açacağını söylüyor. Öyle olunca gazeteci haberi Gönül’ün yaptırdığını itiraf etmek zorunda kalıyor. Asya, Gönül’ün yanına gidip ona Volkan’ın kendisine aşkını itiraf ettiğini, Derin’le mutlu olmadığını söylediği anların videosunu gönderiyor.

Ona, artık durmasını söyleyip gidiyor. Derin, artık Volkan’ın ne zaman Asya’nın yanına gittiğini öğrenmek için o sokağa kamera taktırıyor. Volkan, Bahar’la konuşmaya gidiyor. Ona, Asya’dan ayrı yaşamasının imkansız olduğunu söylüyor. Bahar, Volkan’a onların artık bir araya gelmesinin imkansız olduğunu söylüyor.

Ama Volkan, eğer Derin olmasa Asya’nın kendisini affedeceğini düşünüyor. Asya’nın çalınan fotoğrafı Derin’in ofisine gönderiliyor. Oda, Volkan’a götürüp ikili tartışıyor. Volkan, fotoğrafı alıp Asya’ya gidiyor. O sırada Sinan geliyor. Ali, Sinan’dan annesini kıskanıp hemen ertesi gün babasını yemeğe çağırıp ödevi olduğunu söylüyor.

Annesine de babasının sevdiği kendi canı istemiş gibi yapmasını istiyor. Volkan, yemekten sonra oğluyla oyun oynayıp ödev yapıyor. Daha sonra bahçede olan Asya’nın yanına gidip, onsuz olamayacağını, Derin’le mutlu olmadığını ona boşanmak istediğini söylüyor. Derin, oraya gidip Volkan’ın konuştuklarını kulaklarıyla duyuyor.

Sadakatsiz 22. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Derin Volkan’ın Asya’yla Konuşmasını Duyuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler