Ana SayfaBurçlarDoğduğun Ev Kaderindir 37. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Saldırılardan Sonra Mehdi Ne...

İlgili Postlar

Doğduğun Ev Kaderindir 37. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Saldırılardan Sonra Mehdi Ne Yapacak?

Tv 8’in sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir, 36. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Zeynep ile Barış, Benal’in gittiği yeri bulup onu alıp geri getiriyorlar. Mehdi, Cengiz’in haraç kestiğini öğrenip işi bırakıyor. Cengiz, ondan verdiği paranın iki katını hemen getirmesini istiyor. Vermezse onu değil yakınlarını öldüreceğini söylüyor. Aynı anda, Zeynep’in ve Barış’ın evi kurşun yağmuruna tutuluyor. Saldırılardan sonra Mehdi, ne yapacak?

Çarşamba Dizileri 2020

Saldırılardan Sonra Mehdi Ne Yapacak?

Doğduğun Ev Kaderindir 37. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Benal, bebeği bırakıp gittikten sonra Mehdi, gelip kızını alıp gidiyor. Zeynep ile Barış, taksi durağından Benal’in Düzce’ye arkadaşının yanına gittiğini öğreniyor. İkili gidip Benal’i buluyor. Ama Benal, onlarla görüşmüyor.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 36. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Zeynep ile Barış, o geceyi otel odasında geçiriyor. Ertesi gün Benal’le konuşup onu dönmeye ikna ediyor. Cemile, Mehdi’nin kızını aldığını duyduktan sonra onun yanına gidiyor. Nuh, ev tutuyor ve Cemile’ye ister Mehdi’yle kalmasını isterse, kendisiyle gelmesini ama, orada kalmayacağını söylüyor.

Cengiz’in adamı onun yanına gidip, Mehdi’yi şikayet ediyor. Mehdi, han esnaflarından Cengiz’in kendilerinden gelirlerinin yüzde yetmiş haraç aldığını öğreniyor. Bunu öğrendikten sonra bu işlerin kendisine göre olmadığını anlıyor ve Cengiz’le görüşmeye gidiyor. Ona, işi bırakmak istediğini söylüyor.

Cengiz, ona verdiği beş yüz bin liranın, bir milyon olduğunu hemen getirmezse onu öldürmeyeceğini, onu sevenleri öldüreceğini söylüyor. Mehdi, ne yapacağını bilemez halde hemen eve gelip Cemile ile Han’la birlikte oradan ayrılıyor. Mütevazi bir ev kiralayıp oraya yerleşiyorlar.

Cengiz’in adamları oraya da geliyor ve Mehdi’yi uyarıyorlar. Ali Rıza, Sultan’a evlenme teklif ediyor. Sultan, onunla evlenmeyi kabul etmek istiyor. Ancak, utanıp bu durumu kimseye anlatamıyor. Zeynep, Benal’i eve getiriyor. Daha sonra aynı anda, Barış’ın ve Zeynep’in evi kurşun yağmuruna tutuluyor.

Kurşun sesleri bittikten sonra evlere, Cengiz’in adamları tarafından taşla birlikte bir not atılıyor. Bırakılan notta ne yazıyor? Bu olaydan sonra Barış ile Zeynep, evlenmekten vaz mı geçecek?

Doğduğun Ev Kaderindir 36. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mehdi Yüzünden Barış’ın Evi…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler