Ana SayfaDizilerMasumiyet 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hale Oğlunu Yurt Dışına Kaçırıyor!

İlgili Postlar

Masumiyet 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hale Oğlunu Yurt Dışına Kaçırıyor!

Fox Tv’nin yeni dizisi Masumiyet, 4. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; İlker, Ela’nın yanına gittiğinde ona bir telefon numarası bırakıyor. Bahar, onu görünce güvenliğe haber verip attırıyor. İlker’in, hastaneye gitmesiyle tekrar tutuklanması söz konusu oluyor ve ayağına elektronik kelepçe taktırıyor. Ela’nın ifadesiyle İlker, serbest kalıyor. Çıkan görüntülerden sonra suç, İrem’in üzerine kalıyor. Dizinin 5. bölüm fragmanı yayınlandı. Hale, oğlunu yurt dışına kaçırıyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Hale Oğlunu Yurt Dışına Kaçırıyor!

Masumiyet 5. bölüm 1. fragmanında; İrem, intihar videosu yayınlıyor ve kocasının Ela ile buluştuğunu söylüyor. Bahar, kızının bunu yaptığına inanamıyor. Tabi, Hale’de oğluna büyük tepki gösteriyor. Hale, ne pahasına olursa olsun oğlunun bir daha tutuklanmaması için İrem’in videosunu o mahkemeye verdiriyor. İlker’i ise, yurt dışına kaçırıyor.

İşte Masumiyet 5. bölüm 1. fragmanı….

MASUMİYET 4. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

İlker, hastaneye Ela’yla konuşmaya gidiyor. Ela, onun konuşmasından sonra onun masum olabileceğini düşünmeye başlıyor. İlker, Bahar gelince özellikle boynundaki şalı yere alıyor. Ela, şalın üzerinden bir telefon numarası buluyor. Bahar, güvenliği çağırıyor ve yaka paça İlker’i dışarı attırıyor.

İlker, hastanenin kapısında gazetecilere yakalanıyor. Onun hastaneye gitmesiyle tekrar oklar kendisine çeviriliyor. Avukatı, Hale’yle birlikte İlker’e bir metin ezberletiyor. Eve gazetecileri çağırıp ona, İlker, ezberlediği metin ve mimik hareketleriyle birlikte nişanlısından ayrı olduğu dönemde. Ela ile kısa bir ilişki yaşadığını itiraf ediyor.

Ela’dan ve ailesinden, ayrıca karısından özür diliyor. Bu arada İlker’in ayağına elektronik kelepçe takılıyor. Ela, o numarayı arayıp İlker’i dinliyor. İlker, ona yalvarıyor. Ela, hastaneden taburcu olup eve geliyor. Annesi, o gün kızının yarım kalan doğum gününü kutluyor. Ela, cep telefonundan İlker’i arayıp onunla konuşuyor.

İlker ona, mahkemede istediği ifadeyi vermesi için yalvarıyor. Mahkeme günü, Ela’nın avukatı hakime yeni bir görüntü fotoğraf vererek İrem’in, tutuklanmasını talep ediyor. İrem, Ela’yı darp etmekten göz altına alınıyor. Barda, içkiyi fazla kaçıran İrem, bar sahibine Ela’yı öldürmesini suçu İlker’in üzerine atmasını istediği anların görüntüleri ortaya çıkıyor.

Hale, daha önceden bar sahibini bulup tüm kumar borçlarını kapatıp onu yurt dışına gönderiyor. Tabi böylelikle oğlu kurtulup İrem, suçlu durumuna düşüyor. Harun, kızını kurtarmak için Hale’nin eline düşüyor. Onun istediği yemeğe gitmek zorunda kalıyor. Bahar ile Harun, konuşmak için bir araya geliyor.

Masumiyet 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Psikopat İrem Çıkıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler