Ana SayfaDizilerSeni Çok Bekledim 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Cemal Sibel'i Öldürüyor Mu?

İlgili Postlar

Seni Çok Bekledim 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Cemal Sibel’i Öldürüyor Mu?

Star Tv’nin yeni gözde dizisi Seni Çok Bekledim, 8. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Kadir, gerçekleri öğrenmeden nikahına geç kalma uğruna Sibel’i bırakmaz. Sibel, Cemal’le yıllar önce ilişkisi olduğunu söyler. Kadir, onu zorlayınca Ayliz’in Cemal’in kızı olduğunu itiraf eder. Ayliz, Kadir’in nikaha gelmeyeceğinden ümidi kestiği anda o gelir. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cemal, Sibel’i öldürüyor mu?

Cuma Dizileri 2020

Cemal Sibel’i Öldürüyor Mu?

Seni Çok Bekledim 8. bölüm 2. fragmanında; Kadir, nikaha yetişiyor. Cemal, Sibel’i buluyor. Sibel, onun kendisine bir şey yapmasından korktuğu için Mihre hanımı arayıp ondan yardım istiyor. Sibel, annesinin evinin önünde polislerle karşılaşıyor ve kötü haberi alıyor. İsmet, kızının Cemal’i elindeki videoyla tehdit ettiğini öğreniyor.

İşte Seni Çok Bekledim 8. bölüm 2. fragmanı…

SENİ ÇOK BEKLEDİM 7. BÖLÜM ÖZETİ!

Selo, annesinin kendisini ihbar etmesiyle tutuklanır. Kadir, oraya gittiğinde polisler onu bulmuş olur. Umut’u alıp, Selo’nun gidişine baka kalır. O kargaşada Umut, ortadan kaybolur. Kadir, Umut’un kaybolmasıyla çok telaşlanır ve Ayliz’le birlikte onu aramaya başlar.

Umut, bulunuyor ve Kadir’e amca diye sarılır. Erol, savcıya ifade vermeye gider. Cemal, ikide bir onun ifadesine müdahale eder. Ama Erol, vurulduğu gece Selo’yu, kendisinin oraya çağırdığını ve ilk silahı kendisinin çektiğini söyler. Cemal, Erol’un öyle ifade vermesine çok kızar.

Erol, zaten karısı ölmüş birini bir de çocuğundan ayırmak istemediğini söyler. Selo’nun mahkemesi olur. Hasan, mahkemede ifadesini değiştirip Zahide’nin ölümüne kendisinin sebep olduğunu söyler. Bu arada Meryem, Erol’u takip edip onu bir barda bulur. Onunla tesadüfen karşılaşmış gibi yapıp yakınlaşır. Erol’a, telefon numarasını verir.

Erol, onu arar ve Meryem, onu konuşturup ağzından laf almaya çalışır. Ama o, Meryem’e aşık olur. Kadir, Ayliz’e evlenme teklif eder. Ayliz, evlenme teklifini kabul eder. Ancak, sade bir nikah ister. Kadir, Sibel’i araştırmaya başlar. Onun, Cemal’le sürekli irtibatta olduğunu ve kaldığı evin kirasını onun ödediğini öğrenir.

Mihre, Ayliz ile annesini yemeğe davet eder. Cemal’e de, Ayliz’in annesinin Sibel olduğunu söyler. Ayliz’in kızı olduğunu öğrenen Cemal, soluğu Sibel’in yanında alır. Ama Sibel, Ayliz’in onun kızı olduğunu inkar eder. Onun babasının başka biri olduğunu söyler. Ayliz gelinliğini, Kadir’de damatlığını giyer.

Kadir, Sibel’in yerini öğrenir ve hemen onun yanına konuşmaya gider. Ona, gerçekleri anlatmadan o evden çıkamayacağını söyler. Ayliz, gelinlikle kala kalır.

Seni Çok Bekledim 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kadir Ayliz’in Cemal’in Kızı…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler